Karusku - super nowina - gratulacjei czekam na zdjęcia
![]()
Karusku - super nowina - gratulacjei czekam na zdjęcia
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Dziewczyny, oswieccie mnie - te pawie konopne grubsze niz indio petrolowe???
Nie zebym chciala pawie tez bo mam te oryginalne bialo-czarne, niby 100% bawelny ale szmatan z nich niezly. Ale tak chcialam podpytac by moc sobie porownac mojego nowego petrolkaJuz sie doczekac nie moge jak wyschnie petrolek i go wyprasuje i zamotam
![]()
niewiele grubsze - pawie 200, indio 190 ...
2 + 7 (2005-2018)
Zazdroszczę, ja znów sie pospieszylam i jestem juz poz akupach na ten miesiacjakbym wiedziala, ze u didka jeszcze wolne petrolki to bym sie wstrzymala, a tak - zalamka
![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
115+9,5wysyłka, więc masz bardzo dobrą cenę (choć na pewno więcej, niż było u petisu, bo u niej ceny didka bez kosztów przesyłki)
2 + 7 (2005-2018)
Agutku, gdybyś chciała odsprzedać to stoję pierwsza![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
a to mnie zmartwiłaś, bo ja się na niebieskie nastawiam, a z zielenią mi nie po drodze...
moje jutro mają dojść
2 + 7 (2005-2018)
na zdjęciach mi się wydawał taki szafirowy, trochę jak bławatki, a to mój ulubiony odcień niebieskiego...
no nic, na żywo zobaczę jutro...
w sumie fale aqua też mają inny kolor niż na zdjeciach wychodzą, a są śliczne...![]()
2 + 7 (2005-2018)
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog