Pokaż wyniki od 1 do 20 z 124

Wątek: MayLily

Mieszany widok

Chustonówka Awatar Agata1
    Miejscowość
    Nidzica

Domyślnie

Moja siostra używa Maylily od ponad roku i jest zachwycona. Franek miał miesiąc jak zaczęła i cały czas ich używa. Jedyne zastrzeżenie jakie miała, to że wkłady ponad miesiąc dochodziły do pełnej chłonności. Dlatego sprezentowała mi 17 sztuk pieluszek. Tyle że mi się nie chce prać mogła zapytać wcześniej...

Chustomanka

Domyślnie

ja używam ML ok 9 m-cy. Bardzo lubię kieszonki (chociaż się pocą i nie mogą być długo na pupie, 1,5 godz. max przy rocznym chłopcu) i nie znoszę ich wkładów. Wkładam do kieszonek ML wkład Wonderoos V2 i to jest aktualnie moje ulubione połączenie. Mam tych kieszonek 10 szt, są jednymi z moich ulubionych ale trzeba mieć do nich cierpliwość.

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agata1 Zobacz posta
    Dlatego sprezentowała mi 17 sztuk pieluszek. Tyle że mi się nie chce prać ..
    A nie łatwiej ,żeby prała za Ciebie pralka? Wciskasz guzik i już?
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Pytalam dlatego, bo moja po nieco ponad roku wyglada jak przetarta po tarce.. A nie jest to moja najstarsza pielucha..

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Judyta Zobacz posta
    Pytalam dlatego, bo moja po nieco ponad roku wyglada jak przetarta po tarce.. A nie jest to moja najstarsza pielucha..
    ale polar, czy pul? moje super wyglądają. Polar nie traci właściwości, nadal mięciutki. Zareklamuj, ja jedną reklamowałam, bo ciekła strasznie i uznali, bardzo miła właścicielka, super można się z nią dogadać.

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

pul. nie wiem czy po takim czasie uznają reklamację... a polarek jak i minky dalej wygladają jak nowe gdyby nie byla tak szeroka to uzywalabym jako formowankę, a tak to tylko szkoda wyrzucic...

Chustonówka Awatar Kosmitka
    Miejscowość
    Przemyśl

Unhappy

Zakupiłam trzy używane kieszonki Maylily, wizualnie bardzo mi się spodobały. W dotyku bardzo miękkie, bardzo szerokie jak na mój gust. Po pierwszym użyciu spotkało mnie ogromne rozczarowanie: pieluszki przeciekały na całej powierzchni, a wszystko przez ten PUL... Stało się z nim coś... dziwnego. Jakby wyłysiał, albo jak to określiła Judyta, został przetarty na tarce. Okropnie szkoda wyrzucać, czy jest jakieś alternatywne rozwiązanie, by w jakiś sposób ich używać? Jestem okropnie zawiedziona i ze swojej strony nie polecam. W moim odczuciu Bobolidery są znacznie wytrzymalsze, czy też inne chinki... Spotkałam się z różnie rozwarstwionym PULem, ale nie łysym Po co mi śliczna pieluszka, która nie spełnia swojej podstawowej roli?

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kosmitka Zobacz posta
    Zakupiłam trzy używane kieszonki Maylily, wizualnie bardzo mi się spodobały. W dotyku bardzo miękkie, bardzo szerokie jak na mój gust. Po pierwszym użyciu spotkało mnie ogromne rozczarowanie: pieluszki przeciekały na całej powierzchni, a wszystko przez ten PUL... Stało się z nim coś... dziwnego. Jakby wyłysiał, albo jak to określiła Judyta, został przetarty na tarce. Okropnie szkoda wyrzucać, czy jest jakieś alternatywne rozwiązanie, by w jakiś sposób ich używać? Jestem okropnie zawiedziona i ze swojej strony nie polecam. W moim odczuciu Bobolidery są znacznie wytrzymalsze, czy też inne chinki... Spotkałam się z różnie rozwarstwionym PULem, ale nie łysym Po co mi śliczna pieluszka, która nie spełnia swojej podstawowej roli?
    Uszyć taki tunelik, pul+np. bawełna i w to wsadzasz wkład i dopiero do kieszonki. Robię tak w jednej pieluszce, bo też mi się w niej pul wykruszył i działa, nie przecieka. Albo używać jak formowanki, choć to trochę bez sensu.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Uprawnienia umieszczania postów