Pokaż wyniki od 1 do 20 z 124

Wątek: MayLily

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

margolcia a MayLily naprawdę Ci się sprawdzają? (wiem że to nie na ten wątek może pytanie) - ale dla mnie to było największe pieluchowe rozczarowanie

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Jestem z nich bardzo zadowolona Jedyny ich minus to wielka pupa. Chłoną świetnie, piorę je codziennie, a mimo wszystko są mięciutkie i wciąż równie śliczne jak zaraz po zakupie.

A czemu Ciebie rozczarowały?
    Ostatnio edytowane przez margolcia ; 03-03-2013 o 19:28

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margolcia Zobacz posta
    Jestem z nich bardzo zadowolona Jedyny ich minus to wielka pupa. Chłoną świetnie, piorę je codziennie, a mimo wszystko są mięciutkie i wciąż równie śliczne jak zaraz po zakupie.

A czemu Ciebie rozczarowały?
    Nie byłam w stanie ich dopasować. Albo były za ciasne, albo za luźne. Jakiś dziwny rozstaw napek, wielka pupa i przecieki. Szkoda bo MayLily mają cudowne wzory i dobrej jakości materiał.
    Jednak uważam że za tę cenę to niestety...

Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Wszystko zależy od dziecka. Na jednym pieluszka leży idealnie, u innego w ogóle sie nie sprawdza. U nas np. kompletnie nie sprawdziła się babyetta - najgorsza pieluszka dla nas, jaką miałam. Natomiast większość osób jest z nich zadowolona ... Ale żeby pozostać w temacie, to jeszcze raz zaznaczę, że ML są dla nas niezawodne
    Ostatnio edytowane przez margolcia ; 03-04-2013 o 00:51

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja także należę do klubu zawiedzionych tą pieluszką. Kupiłam niestety z rozpędu kilka ( zamiast jak normalny człowiek jedną na próbę ) bo urzekły mnie przecudne wzory. Niestety pieluszki ciekną, kuracja w płynie coś tam dała, ale rewelacji nie ma. Wogóle jak się ją założy dziecku, to mam wrażenie że wilgoć wydostaje się całą pieluchą, bo bodziak jest taki jakby zawilgocony wszędzie... I faktycznie coś jest nie tak z napkami, gdyby była chociaż jeszcze jedna napa byłoby łatwo dopasować tą pieluchę. Dostałam nauczkę żeby nie kupować pieluch hurtem...

Chustonoszka Awatar kasz
    Miejscowość
    Warszawa Wola Bemowo

Domyślnie

my tez troche zawiedzione ML. Leza dobrze ale przeciekaja przy wiekszych siuskach
    Wero i Miki (10.09.2015)

Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Na większe siuśki polecam włożenie do kieszonki dużego wkładu ML owiniętego w ręczniczek z IKEA. Bardzo fajnie się dopasowuje i nic nie przepuszcza Sprawdza się również w nocy: u nas to jest jedna pieluszka od godz. 20.00 do ok. 7.00-8.00 rano, zależnie jak młoda wstanie.

Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sceptic Zobacz posta
    Ja także należę do klubu zawiedzionych tą pieluszką. Kupiłam niestety z rozpędu kilka ( zamiast jak normalny człowiek jedną na próbę ) bo urzekły mnie przecudne wzory. Niestety pieluszki ciekną, kuracja w płynie coś tam dała, ale rewelacji nie ma. Wogóle jak się ją założy dziecku, to mam wrażenie że wilgoć wydostaje się całą pieluchą, bo bodziak jest taki jakby zawilgocony wszędzie... I faktycznie coś jest nie tak z napkami, gdyby była chociaż jeszcze jedna napa byłoby łatwo dopasować tą pieluchę. Dostałam nauczkę żeby nie kupować pieluch hurtem...
    Powiedz mi jeszcze, jakie masz wzory? Bo ja chętnie odkupię Woodstock White i Africa Giraffe U producenta już brak i prawdopodobnie nie wrócą te wzory

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Niestety tych nie mam Mam Cambo Jungle, Cow, Iceland Green, London Black i Oxford Blue. Obkupiłam się jak szalona Dzisiaj też były w użyciu i nadal moczą ubranka. Ciągle wierzę, że może za którymś praniem przestaną Tylko nie wiem na jak długo starczy mi do nich cierpliwości We wzorach jestem wprost zakochana, mojemu mężowi też się podobają więc póki co je trzymamy.
    A u Ciebie Margolcia nie ma takiego dziwnego zawilgocenia ubranka dokładnie tam gdzie ubranie dotyka pieluchy? Bo moja Marysia po jednym siku ma zawilgocony bodziak od pasa w dół, równo na całej powierzchni.

Uprawnienia umieszczania postów