Pokaż wyniki od 1 do 20 z 124

Wątek: MayLily

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Ja moczyłam dobę. Płynu polałam "na oko". Przy drugim użyciu po zabiegu mega przecieki po 1,5h noszenia Walczymy dalej, bo pieluszka testowa, polska i dobrze jej życzymy, naprawdę, ale jako potencjalna klientka odpadam. Chcę produktu, który po prostu działa, nie wymagając ode mnie specjalnych zabiegów na starcie i tak długiego "docierania się". Żadna z naszych wielorazówek (niektóre tańsze od ML) nie wycinała takich numerów
    Ostatnio edytowane przez alifi ; 13-05-2012 o 12:54
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja też dalej walczę, odtłuszczałam i niby troche lepiej ale w sumie najlepiej jest jak pakuje do niej tetrę albo traktują ją jako otulacz, niestety i w tych przypadkach cieknie w różnych miejscach, nie tylko w kroku. Może pul jest jakis trefny Kombinuje dalej bo piękna jest i tak starannnie uszyta, że problem musi być w materiale...
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Otłuszczają swoje pieluchy stosuję metodę naszej forumowej jul. Mianowicie zakładam gumowe rękawice nalewam gorącej wody do wiadra i dolewam płynu do zmywania naczyń, pieluchę namaczam i ugniatam, wyciskam dobre 5minut, następnie wszytko wylewam i samą pieluchę zalewam ponownie gorącą wodę i dokładnie płuczę. Wszystko po to by cząsteczki tłuszczu które rozpuszczą się w gorącej wodzie z płynem nie osiadły ponownie na pieluszce gdy woda ostygnie i będzie się dalej wszystko moczyło.
    Ostatnio edytowane przez Magda&Franio ; 11-05-2012 o 23:25

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Angry MayLily - uwaga!!! - najbardzoej cieknące pieluchy ever :((

Płynu do płukania.. czy do prania (ew. mycia naczyń)? Myślałam, że płyn do płukania zatłuszcza.

Ja moczyłam w płynie do mycia naczyń przez noc, prałam 2 razy w 60 stopniach z dodatkowym płukaniem i niestety - cieknie na maksa nie tylko na gumkach, ale na całej szerokości, jakby pul w ogóle nie działał Nie wiem, czy to tylko mój przeceniony model - chyba nie, ale i tak byłoby to nie fair sprzedawać taniej przeciekające pieluszki bez informowania o tym (kto by to wtedy kupił) - straciłam 100 zł na dwie cieknące szmaty odradzam i sądzę, że biznesu na tym nie zrobią, klienci zrażeni po pierwszym zakupie będą ostrzegać innych. Zwłaszcza, że za cenę regularną można kupić świetną, niezawodną pieluchę.
    Tomek ur. 8 lipca 2011
    Testuję pieluchy i inne rzeczy: http://ekotest.blog.pl/

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Przepraszam już edytowałam powyzszy post, oczywiście chodziło mi o płyn do zmywania naczyń np. ludwik. Dziś mam kiepski dzień, normalnie pomroczność jasna mnie ogarnęła...
    Ostatnio edytowane przez Magda&Franio ; 16-05-2012 o 21:06

Uprawnienia umieszczania postów