Pokaż wyniki od 1 do 20 z 124

Wątek: MayLily

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar marushka
    Miejscowość
    ciągle w drodze (poznań-wawa)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Mam pytakno - czy te wkłady są takie jak w wonderosach v.2? Lekkie, puchate, chłonne i szybkoschnące???
    nie.
    niestety oczywiście...
    schną całkiem szybko ale jednak wonderosów nie przebiją. Są też bardziej sztywne i zbite, mniej puchate, jednak na otwartym rynku wszystkich wkladów na 4+
    I mi też pieluszka przeciekła, ale 2,5h to nie duży grzech, chociaż spodziewałam się więcej ( z jedną wkładką).
    Pieluchy duże, akurat na pupę 10 kilowca, nie za szerokie w kroku, dobrze wykonane, ale estetyka, kolorystyka do mnie nie przemawia... kolory w realu okazały się mniej ładne niż na fotach, tekturka informacyjnie fajnie, estetycznie - zalatuje chińszczyzną, no nie mój gust po prostu ( mimo, iż w necie zachęcały mnie bardzo). Ogólnie nie kupie drugi raz ze wzgledów estetycznych, nie czepiam się funkcjonalności bo liczę, ze po kilku praniach zyska na chłonności. Cena z kosmosu.

aktualizacja:
    muszę oddać pieluchom sprawiedliwość - nabrały chłonności już po trzecim praniu. Z 2 wkładkami nic nie przecieka. Regulacja napkami naprawdę fajna - ostatnie nie są symetryczne. Szybko schną. Czyli jedyne zastrzeżenia w sumie to estetyka ( o tym się nie dyskutuje ) i cena ( z tym także)
    Ostatnio edytowane przez marushka ; 16-04-2012 o 10:10 Powód: uczciwie muszę dodać, że ->akrualizacja
    Mery&Mariu->Fifi&Lilu
    http://www.dpp.warszawa.pl/

Uprawnienia umieszczania postów