Pokaż wyniki od 1 do 20 z 60

Wątek: Jaka zacofana jestem

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

I kto tu wyszedł na zacofanego
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Domyślnie

OMG
    u nas wielo nikt nie komentował, robili minę jakby co drugie dziecko miało na pupsku 'szmatę'

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    OMG
    u nas wielo nikt nie komentował, robili minę jakby co drugie dziecko miało na pupsku 'szmatę'
    Bo kilka, kilkanaście lat temu ... po prostu miało.

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

toć nawet nie Afryka się robi tylko 200 lat za murzynami
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

hehehe ostatnie pytanie najlepsze-lekarz wolal sie upewnic, ze stac Cie na wizyte
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Trzeba było uświadomić panią doktor ile taka szmata kosztuje:>
    Ostatnie pytanie mnie rozwaliło
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

OT, bo własnie szukam gdzie na usg, czego mam unikać? Bo jakoś chyba nie chcę tam trafić. A może powinnam? He he he (bardzo wiedźmi chichot to miał być)
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

ładne, ładne - no bida z nędzą pani, bida z nędzą...
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

zacofani są najwyżej niektórzy lekarze(jak wyżej wymieniona)
    nas też w przychodni lekarz pytał, potem Pani doktor co to za pieluchy, ale dziwnych komentarzy nie było-raczej zachwyt
    a taki OT.:
    niedawno był u nas kuzyn, ze swoją kobietą-mieszkają w Australii. Ona ma czwórkę dzieci i też były na wielo- tłumaczyła mi, że u nich były popularne jakieś 15 lat temu, więc ona swoje dzieci w takie pakowała i nosiła w chustach i karmiła piersią każde do 2roku życia. Więc zacofanie może, ale u nas, bo za granicą to normalne
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

padłam po prostu...
    nasz pediatra to zupełne przeciwieństwo: wychwala wielo (jednorazówki są sztuczne i pupa w nich nie oddycha), a przy jakimkolwiek podrażnieniu zalecał nam Gabi bez pieluch puszczać reakcji na chustę nie udało mi się sprawdzić niestety, ale wątpię, żeby mnie zapytał, czy stać mnie na wizytę

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ale jak można być tak nieuprzejmym, kiedy się prywatnie przyjmuje pacjentów??? Rozumiem, że na fundusz to rózne fochy mają i chamskie komentarze się zdarzają, ale Ty jej płacisz niemałą kasę, a ona jeszcze krytykuje? Szok.
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guzik Zobacz posta
    niedawno był u nas kuzyn, ze swoją kobietą-mieszkają w Australii. Ona ma czwórkę dzieci i też były na wielo- tłumaczyła mi, że u nich były popularne jakieś 15 lat temu, więc ona swoje dzieci w takie pakowała i nosiła w chustach i karmiła piersią każde do 2roku życia. Więc zacofanie może, ale u nas, bo za granicą to normalne
    cóż, znajomi przyjechali z Australii, tam im się urodziło dziecko - mały popylał w wielo, spytali co to za majtasy, więc przy okazji ja spytałam, jak tam jest z wielo (w szafce leżały BBH i IB, więc pytanie wydało mi się zasadne), popatrzyli po sobie, powiedzieli, że nie, że co najwyżej w "niektórych środowiskach", ale brzmiało to, hmm, no jakby to nie były te fajne i godne naśladowania środowiska. Widać kobieta Twojego kuzyna, z, hmm, "środowiska", albo tak było te 15 lat temu i jednak jesteśmy zacofani
    Dzieci z mojej amerykańskiej rodziny też były na wielo, pytałam - trochę dlatego, że od kogoś czy jakiej instytucji w prezencie na narodziny dostali bon na pieluchy i pranie, brudne ładowali do wora, ciężarówka zabierała, przywoziła białe i czyściutkie (raz się do wora dostała pomarańczowa skarpetka - też wróciła biała, hmm). Starsze z tych dzieci ma 17 lat.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustofanka Awatar Naniby
    Miejscowość
    Kraków/Zakopane

Domyślnie

Nie, no mistrzostwo świata!! U nas pediatra zachwycona wielorazówkami - że takie zdrowe, kolorowe no i że nie ma tony śmieci po dzieciu A i ortopeda pochwalił chustę, na temat pieluch się nie wypowiadał

Uprawnienia umieszczania postów