I kto tu wyszedł na zacofanego![]()
I kto tu wyszedł na zacofanego![]()
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()
toć nawet nie Afryka się robi tylko 200 lat za murzynami
![]()
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
hehehe ostatnie pytanie najlepsze-lekarz wolal sie upewnic, ze stac Cie na wizyte![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Trzeba było uświadomić panią doktor ile taka szmata kosztuje:>
Ostatnie pytanie mnie rozwaliło![]()
OT, bo własnie szukam gdzie na usg, czego mam unikać?Bo jakoś chyba nie chcę tam trafić. A może powinnam?
He he he (bardzo wiedźmi chichot to miał być)
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
ładne, ładne - no bida z nędzą pani, bida z nędzą...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
zacofani są najwyżej niektórzy lekarze(jak wyżej wymieniona)
nas też w przychodni lekarz pytał, potem Pani doktor co to za pieluchy, ale dziwnych komentarzy nie było-raczej zachwyt
a taki OT.:
niedawno był u nas kuzyn, ze swoją kobietą-mieszkają w Australii. Ona ma czwórkę dzieci i też były na wielo- tłumaczyła mi, że u nich były popularne jakieś 15 lat temu, więc ona swoje dzieci w takie pakowałai nosiła w chustach i karmiła piersią każde do 2roku życia. Więc zacofanie może, ale u nas, bo za granicą to normalne
![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
padłam po prostu...
nasz pediatra to zupełne przeciwieństwo: wychwala wielo (jednorazówki są sztuczne i pupa w nich nie oddycha), a przy jakimkolwiek podrażnieniu zalecał nam Gabi bez pieluch puszczaćreakcji na chustę nie udało mi się sprawdzić niestety, ale wątpię, żeby mnie zapytał, czy stać mnie na wizytę
![]()
Ale jak można być tak nieuprzejmym, kiedy się prywatnie przyjmuje pacjentów??? Rozumiem, że na fundusz to rózne fochy mają i chamskie komentarze się zdarzają, ale Ty jej płacisz niemałą kasę, a ona jeszcze krytykuje? Szok.
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
cóż, znajomi przyjechali z Australii, tam im się urodziło dziecko - mały popylał w wielo, spytali co to za majtasy, więc przy okazji ja spytałam, jak tam jest z wielo (w szafce leżały BBH i IB, więc pytanie wydało mi się zasadne), popatrzyli po sobie, powiedzieli, że nie, że co najwyżej w "niektórych środowiskach", ale brzmiało to, hmm, no jakby to nie były te fajne i godne naśladowania środowiska. Widać kobieta Twojego kuzyna, z, hmm, "środowiska", albo tak było te 15 lat temu i jednak jesteśmy zacofani
Dzieci z mojej amerykańskiej rodziny też były na wielo, pytałam - trochę dlatego, że od kogoś czy jakiej instytucji w prezencie na narodziny dostali bon na pieluchy i pranie, brudne ładowali do wora, ciężarówka zabierała, przywoziła białe i czyściutkie (raz się do wora dostała pomarańczowa skarpetka - też wróciła biała, hmm). Starsze z tych dzieci ma 17 lat.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)