ogladacie ??
Izabela jest w ciazy i .....................
pokazali wlasnie czerwona chustew ktora motac sie maja
![]()
ogladacie ??
Izabela jest w ciazy i .....................
pokazali wlasnie czerwona chustew ktora motac sie maja
![]()
Ja widziałam, ale nie wiem czy to zachęci do noszenia, bo tak nie za fajnie to chustowanie pokazali...Znaczy tak bez przekonania Izabella do noszenia podeszła.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
O zesz, nie widziałam, Barteza usypiałam![]()
ale pokazali i to sie liczy
i to prawdziwą chustę, mimo, ze pan jak wszedł, powiedział, chuste-nosidelko![]()
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997
chusta-nosidełko mnie też rozbawiłaZamieszczone przez asercia
![]()
ale była-i BARDZO DOBRZE !!!! bo tyle na tej Wspólnej dzieciaków, a żadna mama nie nosi w chuście, to niech ta Izka, z której sobie tam podśmiechujki robią ponosi potem.
BUBUSITA ale słyszalaś-oni potem pójda i spytają pediatrę o chusty![]()
No i ciekawe co im pediatra powie... mam nadzieje, że rozwiną wątek w dobrą stronępo cichu liczyłam na to, że będzie ten temat, w koncu lepsze to, niż product placement Nutelli czy TPsy
![]()
Jak Marta byla w ciazy to Ewa przyniosła jej kiedyś jakieś wisiadło, ale chyba nie widziałam, żeby Ksawerego w nim nosili... no i całe szczęście![]()
Obejrzałam powtórkę dzisiaj. To chyba rapalu![]()
Ja też dziś oglądałam i też widje sie że to Rapalu...
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011
Obejrzałam dzisiaj. Bardziej by to było naturalne, gdyby tą chustę dostała któraś z mam dziecka w wieku chustowym - Marta czy Kinga na przykład. A nie pani od pana, który przyniósł ją wraz z kwiatami na wieść że zostanie ojcem.![]()
Ania-mama Magdy (10.05.2008)
Nie wiedziałam że jest wiek chustowyZamieszczone przez aninka
Moim zdaniem bardzo fajnie to wyszło.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Mi też sie podobało...naturalnie, z pewnymi wątpliwościami Iza zareagowała...jak zapewne większość z nas zanim o chustach sie więcej dowiedziałyśmy.
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011