Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: Bumgenius

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Ja mam i baaaardzo lubię. W tej chwili chyba moja ulubiona formowanka. Lubię ten kształt pieluchy. Chłonna i fajnie się układa na pupie. Co do schnięcia się nie wypowiem, bo wrzucam do suszarki.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

dość długo schnie niestety,a rzepy jak to w bg-szybko widać na nich użytkowanie.i mają zawyżoną rozmiarówkę.
    i tyle minusów, bo mają naprawdę fajny kształt,też je bardzo lubiłam,niestety podejrzewam,że największy rozmiar nie będzie dobry do końca pieluchowania,choć ja miałam tylko S i M,M-ka jest do 12 kilo i mimo,że moja młoda ma 12 kilo to już daaaawno z niej wyrosła.
    ja w ogóle najbardziej lubię pełne formowanki,bo pomijając dłuższe schnięcie mają największą powierzchnię chłonięcia.

mamru
    Guest

Domyślnie

Madzia, a co masz na myśli pisząc "pełne formowanki"

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Ja nie madzia ale pełne to takie bez kieszonki.

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Zgrabna, chłonna formowanka, ale jak dla mnie to typowo dzienna formowanka (właśnie dlatego, ze zgrabna, niepowiększająca pupy, ale też nie mega chłonna żeby na nockę była ). Fakt, rozmiarówka zaniżona, przez co nam służyła jakieś 4 m-ce, rzepy szarzeją, ale funkcjonalnie do końca dawały radę.

Chustonówka Awatar adusia2000
    Miejscowość
    Kiel, DE

Domyślnie

Skusilam sie na nie i musze powiedziec, ze jestem bardzo z nich zadowolona. Pupcia jest super zgrabna (a na tym mi bardzo zalezalo), sa mieciutkie i chlonne. To teraz nasze ulubione formowanki. Jedyny ich minus to bardzo dlugi czas schniecia, ale to normalka przy bambusie i te rzepy sa takie malutkie... nie wiem czy starczy do konca pieluchowania, mam L-ke i wydaja mi sie malutkie, no ale dzieki temu mam zgrabna pupke. Jak dla mnie sa super!

Chustonoszka

Domyślnie

jest to moja jedyna formowanka, która po wielu praniach nadal jest miękka. Mam strasznie twardą wodę i na sztywne pieluchy nie pomaga nawet gotowanie w kwasku i occie. Tej pieluchy nie musiałam katować gotowaniem i strippingiem.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Madzia, a co masz na myśli pisząc "pełne formowanki"
    no że i boki mają warstwę chłonną,jak gruchy na przykład
    jakby flexi takie były to by to był mój ideał formowanki

Uprawnienia umieszczania postów