Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: Bumgenius

Mieszany widok

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PostBlue Zobacz posta
    Martin jest boski, mój ulubiony, ale Charlie mnie trochę rozczarował, może dlatego, że u mam dziewczynkę
    jak chcesz się go pozbyć to ja chętna hehehe

Chustonoszka Awatar PostBlue
    Miejscowość
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinga89 Zobacz posta
    jak chcesz się go pozbyć to ja chętna hehehe
    Póki co to jestem na etapie zakupów, a nie pozbywania się, bo brakuje mi pieluch do wyłącznego wielopieluchowania Jakby co to kupowałam razem z Martinem na nappy.pl. Wiem już, że AIO z bawełną to przekichana sprawa, suszy się już 36godzin i dalej wilgotny;(

Domyślnie

Póki co to jestem na etapie zakupów, a nie pozbywania się, bo brakuje mi pieluch do wyłącznego wielopieluchowania Jakby co to kupowałam razem z Martinem na nappy.pl. Wiem już, że AIO z bawełną to przekichana sprawa, suszy się już 36godzin i dalej wilgotny;(
    ajj to mnie pocieszyłaś! właśnie do mnie idzie aio z bawełną organiczną

Chustonoszka Awatar PostBlue
    Miejscowość
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinga89 Zobacz posta
    ajj to mnie pocieszyłaś! właśnie do mnie idzie aio z bawełną organiczną
    Spokojnie, może to kwestia tego, że Małż rozwieszał i nie porozdzielał warstw? Może trzeba po prostu znaleźć jakąś technikę? No i w końcu idzie do lata?;D A jak nie, to będziesz miała perełkę w kolekcji, najmniej eksploatowaną

Chustomanka

Domyślnie

BG można suszyć w suszarce, ja się nie odważyłam, ale moja kuzynka w USA wszystkie suszy w suszarce, oczywiście na lżejszym programie. Nie wydaje mi się żeby BG zaszkodził grzejnik drabinkowy w łazience jeśli nie jest gorący. Ja tak suszę i nigdy mi się z nimi nic nie stało. Jeżeli jest na metce użytkowania temp.do 60 stopni to spokojnie można tak suszyć. Mi AIO BG organiczna wysychała przez noc. Ja jej nie lubię, bo mi się te warstwy rozłażą, a młody wiele czasu nie daje

Chustoholiczka

Domyślnie

moja sioistra WSZYSTKIE pieluchy suszyła zawsze w suszarce . jakoś nigdy nie narzekała,ze się jej cos stało, a wiele ich miała.

Domyślnie

ja suszarki nie mam ale chyba spróbuję na lekko ciepłym grzejniku wieszać jak będzie mnie irytować ten czas schnięcia

Uprawnienia umieszczania postów