Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: Bumgenius

Mieszany widok

Chustonówka Awatar awersja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Oj pomogłyście dziewczyny i to jak!
    Dzięki za odpowiedzi.
    W tych kieszonkach, które mam, nie ma takich kombinacji hehe - małe me i chinki.
    Im bardziej się zagłębiam w temat wielo, tym bardziej się zaskakuję.
    Myślałam, że wiem sporo ale to v4, v3 etc mnie rozłożyło na łopatki.
    Tajemna wiedza znana tylko wtajemniczonym hehe

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oj tam, oj tam, żadna tajemna - rok z hakiem praktyki i zamiłowania do nowości A BG baaaardzo Ci polecam, dla maluszka szczególnie. Jak Kasia była w wieku Twojej córki to kieszonki BG wytrzymywały z jednym dużym wkładem nawet do 4h więc na wszystkie wycieczki samochodem i wyjścia były jak znalazł.
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustonówka Awatar awersja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No właśnie się nad nimi zastanawiałam, czy nie kupić, tylko zgłupiałam jak Was poczytałam o co chodzi z tym v4, v3
    Ale teraz już jestem super doedukowana dzięki Wam hehe

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

wkladki BG to ja teraz uzywam do prawie wszystkiego bo super chlonne- caly stos mi samych wkladow urosl,a i kieszonki tez bardzo lubimy, rzepy zszarzaly i owszem , wkladki tez , ale wnetrze nie i gumki w swietnym stanie-chyba w najlepszym ze wszystkich moich pieluch
    ja napy zdecydowanie wole, bo rzepy mi wiercipiete strasznie po plecach drapia podczas nakladania-chociaz doceniam wieksza plynnosc regulacji i szybsze zapinanie

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustofanka Awatar Dafnia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas początki były z chińskimi kieszonkami i niestety każda zmiana pieluchy to przebieranie od stóp do głów bo przy nóżkach przecieki. Więc przestałam "oszczędzać" i kupiłam droższe BG i to był strzał w "10".
    Początkowo kupiłam 2 kieszonki V4 bo były w promocji Jako pierwsze OS sprawdziły się na 8tygodniowym maluchu - bez przecieków przy nóżkach i pupa nie gigantyczna Więc kupiłam jeszcze 4
    Używamy tego większego wkładu (fajnie że można go spiąć napami i regulować tym długość) - wytrzymuje bez problemu 4-5h w nocy na 2.5miesięcznym dziecku.
    Mamy wersję z rzepami, co jest bardzo wygodne ale trzeba pamiętać o zapięciu ich do prania. Kieszonka w środku dopiera się dobrze, wkłady mają ślady po mlecznych kupkach, ale myślę że suszenie na słońcu je wybieli. Schną szybko. Polecam

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

BG - uwielbiam... nigdy nie było żadnego przecieku, pięknie leżą i nic się nie mechaci po praniu. czy ktoś się moze orientuje czy i kiedy w 2013 będą mieli nowe kolory?

Chustofanka Awatar Weraho
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Bg na rzepy to moje ukochane kieszonki (mam porównanie z babyettą i pd. )

Formowanka BG mi nie podeszła- najdłużej schnąca formowanka ever.
    Mama Marysi, Zosi i Michałka

Uprawnienia umieszczania postów