-
Chustonoszka
-
Chustomanka
My mamy czarny wzór w wersji AIO organiczna, bardzo ładnie leży, jest chłonna, a co najważniejsze posłuży długo. Jeszcze nie próbowałam zakładać na noc, ale nie kupiłam jej z taką myślą, myślę że z dodatkowym wkładem na nocki się sprawdzi również.
-
Chustomanka
-
Chusteryczka
Jestem wielbicielką wszystkich produktów BG (no może poza freetime która jest za wielka w kroku po włożeniu takiej ilości mikrofibry ale też ujdzie):
- kieszonki V4 a także V3 są najlepsze dla mojej córy i uwielbiamy je od 3 mż aż do teraz
- flipy lubimy ostatnio nieco mniej ale nadal je mamy chociaż w użyciu są częściej otulacze Małe Me
- wkłady do kieszonek i flipa nie mają sobie równych jeśli chodzi o chłonność
- moim ostatnim objawieniem jest AIO organic, najlepsza pieluszka jaką kiedykolwiek miałam, schnie nam w okresie zimowym w około 36h niestety, latem na szczęście w mniej więcej 12h, nigdy nie przeciekła
A wzory - kwestia gustu, wolę gładkie ale intensywne kolorystycznie.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011) 
-
Chustofanka
Mam trzy kieszonki bodaj v3 odkupione od znajomej są niesamowite nie przeciekają nam,są na rzepy więc błyskawicznie się je zakłada a mój 15 miesięczny brzdąc nie lubi się przebierać w jednej jest nieco grubszy polarek i za to ją lubię bo już wkładki polarowej nie wkładam a odchody stałe i tak łatwo się spierają,niestety rzepy są już nieco sfatygowane i w związku z tym rzadziej po nie sięgamy.Formowanek niestety nie znam.
-
-
Chustonoszka
Uprawnienia umieszczania postów