Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: Bumgenius

Mieszany widok

Domyślnie

Moze moja opinia sie na cos zda. Mamy z Maksiem otulacz wzor einstein swietnie trzyma, lezy na pupie idealnie, pul mily, aczkolwiek calosc wydaje mi sie nieco ceratowa. w srodku brak polarka przy pleckach tudziez z przodu. jako otulacz jest bardzo szczelny, jeszcze ani razu nam nic nie wycieklo. jest tez pakowny. czesto na noc wkladam mikrofibrowy wklad chlonny opatulony wkladem na noc z CP i przy pupie mamy polarek wzmocniony o bambus. super chlonne rozwiazanie a bumek niezawodny i wygodny a oto fota z bumkiem. czekam na formowanki tetro i zobaczymy jak wyjdzie owo polaczenie

edit:

looo i teraz doczytalam my mamy flipa bumgeniusowego

Chustomanka
    Miejscowość
    już nie Gdańsk

Domyślnie

My mamy czarny wzór w wersji AIO organiczna, bardzo ładnie leży, jest chłonna, a co najważniejsze posłuży długo. Jeszcze nie próbowałam zakładać na noc, ale nie kupiłam jej z taką myślą, myślę że z dodatkowym wkładem na nocki się sprawdzi również.

Chustomanka Awatar Mama Lili
    Miejscowość
    Berlin

Domyślnie

My mamy kieszonki wzór Lovelace i Einstein. Wkłady są z bawełny organicznej. Są rewelacyjnie i służą nam jako pieluszki nocne (bez wycieków, więc żyjemy w zgodzie ze sobą ). Szczerze polecam

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jestem wielbicielką wszystkich produktów BG (no może poza freetime która jest za wielka w kroku po włożeniu takiej ilości mikrofibry ale też ujdzie):
    - kieszonki V4 a także V3 są najlepsze dla mojej córy i uwielbiamy je od 3 mż aż do teraz
    - flipy lubimy ostatnio nieco mniej ale nadal je mamy chociaż w użyciu są częściej otulacze Małe Me
    - wkłady do kieszonek i flipa nie mają sobie równych jeśli chodzi o chłonność
    - moim ostatnim objawieniem jest AIO organic, najlepsza pieluszka jaką kiedykolwiek miałam, schnie nam w okresie zimowym w około 36h niestety, latem na szczęście w mniej więcej 12h, nigdy nie przeciekła

A wzory - kwestia gustu, wolę gładkie ale intensywne kolorystycznie.
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustofanka

Domyślnie

Mam trzy kieszonki bodaj v3 odkupione od znajomej są niesamowite nie przeciekają nam,są na rzepy więc błyskawicznie się je zakłada a mój 15 miesięczny brzdąc nie lubi się przebierać w jednej jest nieco grubszy polarek i za to ją lubię bo już wkładki polarowej nie wkładam a odchody stałe i tak łatwo się spierają,niestety rzepy są już nieco sfatygowane i w związku z tym rzadziej po nie sięgamy.Formowanek niestety nie znam.

Chustonówka Awatar awersja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No to teraz obnażę swoją niewiedzę, bo ja początkująca jestem
    O co chodzi z tym v4, v3, freetime?
    To jakieś modele, czy jak?

Chustonoszka

Domyślnie

Dokładnie tak V3 to model kieszonki, V4 jego następca A Freetime to pieluszka AIO z wkładami z mikrofibry, które nachodzą na siebie (jak w Bambooty).

Uprawnienia umieszczania postów