ależ fajniutki ten czarny wzór![]()
ależ fajniutki ten czarny wzór![]()
Mama Jaśka zwanego Gałganem (18.04.2011), żona Niedźwiedzia i tylko trochę szalona współlokatorka 4 kotów
super wzory![]()
mnie już raczej nie skuszą, bo pieluch mam pod dostatkiem![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
A gdzie to do dostania?
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Na razie chyba tylko w USA. Ale pewnie lada dzień się pojawią.
Zamówiłam za oceanem...i jestem w szoku, paczka przyszła w 5 dni
Oto i nowy BumGenius Freetime na żywo:
Środek:
![]()
Piękna
w UK tez można kupić cena 16 funtów,nie wiem tylko ile przesyłka do PL
zachęcona zdjęciem chyba sobie(Zuzi) taką sprawię![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Fajna i te wkłady chyba dość wygodne i w obsłudze i noszeniu![]()
Ja jako fanka Bumgeniusa nie mogę się doczekać zarówno nowych kolorów i nowego modelu. Na razie w Polsce niedostępne... Pytałam w kilku sklepach, ale odpowiedzi brak.
Wysyłka do Polski z UK przy zakupie 4 sztuk to 20 funtów. Więc chyba warto poczekać na te pieluszki w Polsce...
No to może napiszę swoje odczucia na temat nowej pieluszki. Może ktoś się skusi a recenzji jakoś mało widać. Sama się zastanawiałam czy kupować, bo.. moje odczucia do firmy są różne. Kieszonek od razu się pozbyłam, ponieważ wkłady strasznie odstawały, flip nam często przecieka. Jednak odkryłam aio z bawełną, które były super, mała pupa, dość chłonne, piękne - tylko w takiej dostałam wersję limitowaną, ale schną - 2 dni!
Ale, ale do rzeczy. Kupiłam freetime z chęci sprawdzenia czegoś nowego, dokupienia kolorów których nie mieliśmyno i w jednym ze sklepów internetowych prawie 20 zł tańsze od bawełny organicznej... Pierwsze odczucia - hmm jakieś małe ;p ale super się naciągają (jeśli trzeba), zgrabnie wyglądają na pupie, dość chłonne, ale pewnie będę dawać na wierzch coś bambusowego żeby choć trochę natury od pupy było. No i ten kolor.... mirror... NIESAMOWITY. Niestety z fioletem się zawiodłam, na zdjęciach bardziej intensywny, a po otwarciu paczki zastanawiałam się czy nie pomylono się i nie wysłano różowej
Podsumowując myślę, że warto jeśli chcemy zgrabną, szybkoschnącą pieluszkę![]()
Moze moja opinia sie na cos zda. Mamy z Maksiem otulacz wzor einstein swietnie trzyma, lezy na pupie idealnie, pul mily, aczkolwiek calosc wydaje mi sie nieco ceratowa. w srodku brak polarka przy pleckach tudziez z przodu. jako otulacz jest bardzo szczelny, jeszcze ani razu nam nic nie wycieklo. jest tez pakowny. czesto na noc wkladam mikrofibrowy wklad chlonny opatulony wkladem na noc z CP i przy pupie mamy polarek wzmocniony o bambus. super chlonne rozwiazanie a bumek niezawodny i wygodny a oto fota z bumkiem. czekam na formowanki tetro i zobaczymy jak wyjdzie owo polaczenie![]()
edit:
looo i teraz doczytalam my mamy flipa bumgeniusowego![]()
![]()
My mamy czarny wzór w wersji AIO organiczna, bardzo ładnie leży, jest chłonna, a co najważniejsze posłuży długo. Jeszcze nie próbowałam zakładać na noc, ale nie kupiłam jej z taką myślą, myślę że z dodatkowym wkładem na nocki się sprawdzi również.
Jestem wielbicielką wszystkich produktów BG (no może poza freetime która jest za wielka w kroku po włożeniu takiej ilości mikrofibry ale też ujdzie):
- kieszonki V4 a także V3 są najlepsze dla mojej córy i uwielbiamy je od 3 mż aż do teraz
- flipy lubimy ostatnio nieco mniej ale nadal je mamy chociaż w użyciu są częściej otulacze Małe Me
- wkłady do kieszonek i flipa nie mają sobie równych jeśli chodzi o chłonność
- moim ostatnim objawieniem jest AIO organic, najlepsza pieluszka jaką kiedykolwiek miałam, schnie nam w okresie zimowym w około 36h niestety, latem na szczęście w mniej więcej 12h, nigdy nie przeciekła
A wzory - kwestia gustu, wolę gładkie ale intensywne kolorystycznie.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)