Witam, BumGeniusów używam od ponad pół roku i jakos tak mi sie szybko zniszczyły. Czy tez tak macie?? Wkladki mi zszarzały, gumki się rozciagnely, zaczely przeciekac przy nozkach. Wygladaja jakos tak nie bardzo. Dla porownania od roku uzywam Pitt's Dessous i wygladaja prawie jak nowe. Zastanawiam sie czy moze zle je uzywam?!

Bumgenius
 Bumgenius

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 Zastanawiam się nad zmianą pieluszek...Tylko jakie?
 Zastanawiam się nad zmianą pieluszek...Tylko jakie?

A może tylko mi sie wydaje, sama nie wiem. Poza tym czasem tak siknie, że zaraz po załozeniu, albo bokiem wycieknie i plama na ubranku, albo górą z przodu. I zastanawiam sie na ile to jest wina pieluszki, a na ile po prostu siusiaczek tak sie ułoży i jak ma dobry sik, to po prostu znajdzie szparke i leeeeeciiiii poza pieluszke.
 A może tylko mi sie wydaje, sama nie wiem. Poza tym czasem tak siknie, że zaraz po załozeniu, albo bokiem wycieknie i plama na ubranku, albo górą z przodu. I zastanawiam sie na ile to jest wina pieluszki, a na ile po prostu siusiaczek tak sie ułoży i jak ma dobry sik, to po prostu znajdzie szparke i leeeeeciiiii poza pieluszke.   I jeszcze ma wrażenie, jakby własnie po zapięciu pieluszki to u góry z przodu było zbyt luźno. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
 I jeszcze ma wrażenie, jakby własnie po zapięciu pieluszki to u góry z przodu było zbyt luźno. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
						 Zamieszczone przez yetta
 Zamieszczone przez yetta

z reguły tak jest.
 z reguły tak jest.