Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: Bumgenius

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Eko_mamusia
    Miejscowość
    Warszawa / Gocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    ale słodkie bobo mój to by cholery dostał jakby miał tyle szmaty między nogami Eko_mamusia, możesz zmierzyć szerokość w kroku tej pieluszki? cudnie wygląda, biorę poprawkę, że Twój mały waży pewnie z 5 kg a mój 11 i biega więc inaczej by w tej pieluszce wyglądał.
    po naciagnieciu w kroku 19-20cm
    Kubuś wazy teraz 6,5kg wydaje mi sie że im wieksze dziecko tym pieluszka zgrabniej sie dopasowuje, bo to jest one size wiec na małym bobo ten materiał sie marszczy i tworzy zgrubienia w niektorych miejscach
    Agusia mamusia Kubusia

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mam taki zestaw - czeka na mojego synka. Jak się wykluje, to wrzucę zdjęcia, ale na oko pieluszki są za duże na noworodka. Są bardzo ładne i fajnie wykonane. Ta szerokość w kroku podobno dobrze robi bioderkom.

Chustonówka

Domyślnie

BGV4 wydają się duże, ale to była pierwsza kieszonka jaką zakładałam synkowi - jestem z niej bardzo zadowolona, nigdy nie przeciekła, ładnie leży, mi szerszy krok nie przeszkadza
    Mam tylko jedną uwagę - mam V4 normalną, jednobarwną, szytą w Egipcie i te limitowane, wzorzyste, szyte w USA - i niby tylko kolor inny, a jednak - te amerykańskie dużo lepsze, pul bardziej mięsisty, polarek trochę się skulkował, ale nie tak jak w egipskiej, wejście do kieszonki nic się nie rozciąga, nie odstaje... szkoda że cała produkcja wyprowadza się do Chin czy Afryki

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Pieluchy sprawdzają się bardzo dobrze - nie przeciekają, dopasowałam je od około 3,5 kg (a mam syna długiego i chudego). Śmiało można zakładać na noc, wkładki z mikrofibry są bardzo chłonne i jest 2 w zestawie - taki podwójny wkład naprawde trudno przesikać i nawet jak jest mega ciężki i mokry, to na zewnątrz jest sucho. Na dzień zakładam tylko jedną podstawową wkładkę która ma ten plus, że napką reguluje się jej długość. Bokami nic nie wycieka, gumki się nie odciskują, w 100% dobry zakup.
    Tomek ur. 8 lipca 2011
    Testuję pieluchy i inne rzeczy: http://ekotest.blog.pl/

Uprawnienia umieszczania postów