Mam taki zestaw - czeka na mojego synka. Jak się wykluje, to wrzucę zdjęcia, ale na oko pieluszki są za duże na noworodka. Są bardzo ładne i fajnie wykonane. Ta szerokość w kroku podobno dobrze robi bioderkom.
BGV4 wydają się duże, ale to była pierwsza kieszonka jaką zakładałam synkowi - jestem z niej bardzo zadowolona, nigdy nie przeciekła, ładnie leży, mi szerszy krok nie przeszkadza
Mam tylko jedną uwagę - mam V4 normalną, jednobarwną, szytą w Egipcie i te limitowane, wzorzyste, szyte w USA - i niby tylko kolor inny, a jednak - te amerykańskie dużo lepsze, pul bardziej mięsisty, polarek trochę się skulkował, ale nie tak jak w egipskiej, wejście do kieszonki nic się nie rozciąga, nie odstaje... szkoda że cała produkcja wyprowadza się do Chin czy Afryki
Pieluchy sprawdzają się bardzo dobrze - nie przeciekają, dopasowałam je od około 3,5 kg (a mam syna długiego i chudego). Śmiało można zakładać na noc, wkładki z mikrofibry są bardzo chłonne i jest 2 w zestawie - taki podwójny wkład naprawde trudno przesikać i nawet jak jest mega ciężki i mokry, to na zewnątrz jest sucho. Na dzień zakładam tylko jedną podstawową wkładkę która ma ten plus, że napką reguluje się jej długość. Bokami nic nie wycieka, gumki się nie odciskują, w 100% dobry zakup.