Ja dalej myślę i dalej nie wiem, len szry/czerwony, oliwka/czarny. A jedwab , szary albo czerwony i nie wiem dalej.
to pytanie juz padło
Natalia odpowiedziala ze się 19stego bedzie najwyzej o to martwic i wtedy dostaniemy odp.
mysle ze skoro jest taki a nie inny wybór to wszystkie zostana utkane...10chust powinno się w każdym kolorze zebrać
ale oczywiście zobaczymy
szaro czarnych i niebiesko czarnych powinno byc wiecej niz 10 sztuk
najmniej pewnie tych czerwono żółtych czy ogólnie z żółtym, choc i do tych widziałam chętne osoby
ps: ta czerwien jest dla mnie mega zagadką, no, pozyjemy zobaczymy
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja po zlozeniu zamowienia dostalam odpowiedz od Nati na dzien nastepny - z pytaniem jakie chce rozmiary. Podejrzewam, ze to standardowa procedura przy tej przedsprzedazy.
Marcel 3 lata
ja przy zakupie w uwagach wpisałam rozmiar![]()
aktualizacja
szary jedwab -( 2 razy zabrakło)
szaro-czarne z lnem (2raz zabrakło)
niebiesko-czarny len (1raz zabrakło)
szaro-czerwona-jeszcze nie zabrakło![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
no to po tej przedsprzedaży jaskółki już nie będą towarem chodliwym i cennymkażdy będzie miał swoje i każdy będzie szczęśliwy i tak być powinno
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
ja już bym chciała je mieć
och cierpliwość nie jest moją mocną stroną![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Odcien szarosci u Nati jest naprawde cudowny. Udalo im sie z tym kolorem![]()
Marcel 3 lata
a czy wogóle ktos niebiesko-czerwone brał?Bo się zastanawiam czy jestem jedyna![]()
no i na jedwabik czerwony sie ostatecznie skusiłam, na pocieche za brak bordowych kaszmirków, choć mega mnie jeszcze niebieski jedwab korci...szkoda że nie spię na pieniadzach
![]()