Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1027

Wątek: Jaskółkowa przedsprzedaż- już jest:-) Doleciały

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Natalio a jak te jaskółki niebieskie mają się kolorem to kotów navy? Czy też kotów lnianych?

I jak ma się grubość do elfów ostatnich bo to jedyny jedwab jaki miałam w rękach...
    i czy jaskolki beda z domieszkami jak elfy czy sam jedwab?

---
    mnie sie podobaja niebieskie - pod kolor Tosi oczu ale jakie? len czy jedwab? no i czy z bialym czy z czarnym jesli len.... ale mam koty navy z czarnym wiec moze z bialym?

i jak ten jedwab poniesie bo na wakacje mi Tosia przytyje ech
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

juz oczoplasu dostaje od tych zdjec i kolorow - a im dluzej mysle, tym gorszy efekt - coraz wiecej chce
    Marcel 3 lata

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    juz oczoplasu dostaje od tych zdjec i kolorow - a im dluzej mysle, tym gorszy efekt - coraz wiecej chce
    ja tam twarda jestem
    jedwab
    i zielony

(najlepiej indio )

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Denay Zobacz posta
    ja tam twarda jestem
    jedwab
    i zielony

(najlepiej indio )
    Bahhh takiej to dobrze. Ja tez wiedzialam co mialam brac z poczatku. Jeden jedwab - szary. I jeden len - zielony. ALe zaraz boje sie tej zieleni. O kurczaki mialam przeciez brac len szaro czerwony,jak bedzie i jest. O kurde chwilunia, a ten zielono-czarny? Czarny - ciekawe jakby chusta z czarnym sie prezentowala na zielonej stronie? No a jak z czarnym, to moze szary z czarnym? Taki uniwersalny kolor bedzie, szary z czarnym. Nie, zaraz przeciez ja biore juz szary jedwab! Jeszcze raz, od poczatku...
    Marcel 3 lata

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

chociaż stwierdzam obiektywnie, że zestawienia kolorystyczne lnów bardziej mi sie podobają...
    ale w lnach natkowych już się nanosiłam
    a pozostałe mam na stanie.

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Bahhh takiej to dobrze. Ja tez wiedzialam co mialam brac z poczatku. Jeden jedwab - szary. I jeden len - zielony. ALe zaraz boje sie tej zieleni. O kurczaki mialam przeciez brac len szaro czerwony,jak bedzie i jest. O kurde chwilunia, a ten zielono-czarny? Czarny - ciekawe jakby chusta z czarnym sie prezentowala na zielonej stronie? No a jak z czarnym, to moze szary z czarnym? Taki uniwersalny kolor bedzie, szary z czarnym. Nie, zaraz przeciez ja biore juz szary jedwab! Jeszcze raz, od poczatku...
    Żeby nie kasa to by w ogóle nie było takich dylematów
    Ale mam to samo

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

jesteście okropne! Ja już postanowiłam, że nic nie biorę, poczytałam Was i znowu się łamię - chociaż "tylko" nad jedną... Ja już przecie niemal nie noszę, a dziś przyleciała nowa chusta (inna sprawa, że poleciały dwie).
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    jesteście okropne! Ja już postanowiłam, że nic nie biorę, poczytałam Was i znowu się łamię - chociaż "tylko" nad jedną... Ja już przecie niemal nie noszę, a dziś przyleciała nowa chusta (inna sprawa, że poleciały dwie).
    jak poleciały dwie i przyleciała jedna to OBOWIĄZKOWO trza lukę wypełnić by się stos nie rozleciał

Kamila - umarłam
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Uprawnienia umieszczania postów