Lominia piękneładniejsze niż moje...
Lominia piękneładniejsze niż moje...
Też mi się podoba!
Super wyszły!![]()
Jestem napalona jak szczerbaty na suchary, mam nadzieję ,ze mój wybór okaże się równie trafiony co Wasz dziewczyny.
Błękitności cudowne.
Jestem pewna,że z taką urodą te chusty - mimo tak ogromnego zamówienia, będą w cenie i nie zapchają rynku.
Jaskółki mają w sobie to coś- oczywiści można polować na większe limity etc, ale.....
Zaprawdę rozumiem, dlaczego były o nie takie awantury![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
To ja postaram się szybko na pytania odpowiedzieć
Czarny jest czarny, tylko to len, więc jest go mniej- prawa strona jest mocno niebieska( nawet jakby czarny podbijał ten kolor), a lewa nie jest mocno czarna, bo niebieskie nitki rozjaśniają.
Efekt dokładnie, jak myślałam
Chusta jest solidnie tkana, ale nie jest deską, bo bawełniana nić mięciutka.
Kolor niebieski u mnie słabo oddany-nie wychodzą mi dobrze zdjęcia w pomieszczeniach. Na zdjęciach poglądowych Nati ten niebieski był wierniejszyKlasyczny niebieski, a dzięki połączeniu z czernią wzory są wyraziste.
Jestem na takAż dziw, że to piszę, ale kawał dobrej roboty Natibaby
.
edit: na mojej chuście znalazły się dwie nitkijedna to piękna, intensywna czerwień, druga-coś pomiędzy czerwienią a brązem
![]()
Ostatnio edytowane przez lominia ; 18-04-2012 o 21:55
Wow! Piekna! Chyba bede wymieniac moja czarno-szara![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
czy ktos ma jeszcze mieć tak jak ja czerwono-niebieską??
Dziewczyny uważajcie ,żeby nasz wątek nie zmienił się w targowisko bo wpadną z wałkiem i będzie amen![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
do mnie dzis wyleciały
jutro powinnam mieć u siebie
niebiesko czarne![]()
moje dziś wyprałam i teraz cały pokój pzepełniony jest zapachem mokrej jedwabnej chusty
a chutsa jest przepiękna - dowodem na to jest to że nawet mój mąż ją docenił "no, bardzo ładna" powiedział
dawno nie widziałam niebieskiego w tak pięknym odcieniu![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20