pierwszy hoppediz brązowy - ponad 2 lata
potem - czerwona grecja z wełną - rok i 4 mies i dalej u mnie jest
pierwszy hoppediz brązowy - ponad 2 lata
potem - czerwona grecja z wełną - rok i 4 mies i dalej u mnie jest
Maruyama, 3 lata, czeka na wnukia póki co włóczy się po Polsce i nosi chuścioszki. I ręczna Zara oberżynowa, 2,5 roku, wariacko i za straszne pieniądze sprowadzana ze Szwecji. Reszta poszła w świat.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Konopie mam prawie 4 lata i już zostaną ( dla wnuków)
inka ( jakoś 2 lata) i lana ( ponad rok)
jak się coś zmieni to jak dostanę coś podobnego do starego natura - to córki odziedziczą![]()
Diament Nati z bambusem - kupiony w maju 2009roku i nadal u mnie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
lawendowe uroczysko girasola - na razie 2 lata.
(a tak w ogóle to nie wiem po co trzymam jeszcze elastyka - ponad 2 lata - teraz nosi chrześniaka)
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
girasol bukiet tulipanow-rok i 2 miesiace![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
U mnie rok była nati sunset, ale już jej nie mam.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Babylonia Fruit Coctail. Jeśli moje wnuki nie będą noszone to zasłonki z niej zrobię![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Girasol opuncja. Jak go kupowałam jeszcze się tak nie nazywał. Właśnie niedawno mu 4 lata u mnie stuknęły.
2.5 roku mam lnianego Ziegel'a, ale juz okolo 4 lat mam jedno z pierwszych Mt Antenki (Tullimy)
EDIT: Tullimy jednak nie, bo ono przewedrowało poł Belfastu zanim do mnie wróciło, wiec jednak "bumerang"![]()
Czerwona Nati Lutea - pół roku u nas i nasza pierwsza chusta zarazem. Nie jest idealna, ale sentyment każe ją trzymać![]()