Zobacz wyniki ankiety: ubrania do chustowania

Głosujących
15. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • mama butterfly

3 20.00%
  • suses kinder

6 40.00%
  • lenny lamb

3 20.00%
  • felix-pera

1 6.67%
  • polary gabi

2 13.33%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: ubrania do chustowania

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Domyślnie Re: ubrania do chustowania

Cytat Zamieszczone przez pasja
    Cytat Zamieszczone przez hanti
    Cytat Zamieszczone przez pasja
    Cytat Zamieszczone przez hanti
    a na mrozy susses kinder
    a ja marzne w tej kurtce.
    mrozy jeszcze nie nadeszły...
    póki co w brązowej nie zmarzłam, a czarną w zeszłym roku przy -20 nosiłam, może mi się na ośrodek termoregulacji rzuciło
    nie wiem, jak to zrobiłaś, że nie zmarzłaś.
    wczoraj było pięć stopni i wiatr.
    wróciłam ze spaceru w SuSKin zupełnie zziębnięta
    boję się zimy.
    mam tę czerwoną kurteczkę (byłybyż brązowe i czarne cieplejsze?).
    na razie przemyśliwam rozwiązania alternatywne.
    w SuSKin na pewno zimy nie przetrwaMY.
    Nie strasz! Ja też mam SusKin (mikołajkowy prezent od męża był jeszcze gratis do tego ), jeszcze nie stestowałam bo nie miałam jak, lało dwa dni ale sie boję że będziemy marznać

Chustonoszka
    Miejscowość
    Milton Keynes

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez april Zobacz posta
    Nie strasz! Ja też mam SusKin (mikołajkowy prezent od męża był jeszcze gratis do tego ), jeszcze nie stestowałam bo nie miałam jak, lało dwa dni ale sie boję że będziemy marznać
    Jako ze znow zima wyciagnelam z szafy kurtke i przetestowalam z 15 mies Ida na plecach, wiec mam juz dane na pelen komentarz Przod tyl lato zima.
    Mam od ponad roku Suses Kinder czarna - wersja normalna (nie deLux)
    - kiepsko odszyta - nitki sie siepia
    maluszek z przodu:
    - zima cieplutko i wygodnie, super, tulko szalik i rekawiczki mi sie do rzepow czepialy i mam teraz rzepy kolorowe , no i wyglada super.
    - wiosna/latem po odpieciu polara wyglada beznadziejnie i nie jest w zadnym stopniu przeciwdeszczowa. nie tylko przez dziury (te na dziecko) przecieka to i material kiepski - zamoklysmy totalnie.

brzdac na plecach:
    zima:
    - jesli dziecko wspolpracuje to nawet da sie ja samodzielnie ubrac - w sensie przelozyc dziure przez glowe malca (gorzej jesli nie wspolpracuje ....)
    - brzdac musi byc mocno dociagniety z rekami pod chusta, Lamb zdaje sie miec opcje dociagniecia materialu przy szyjce dziecka - w SusKid tego brak, Ida w trakcei spaceru zaczela wyciagac raczki na zewnatrz - a zimno dzis u nas i snieg - musialm prosic przechodnia o dopiecie zamkow i omotanie jej szalikem.
    - wyglada super, wygodna, cieplutka (szybko szlysmy i przepocilam koszulke na plecach i w drodze powrotnej bylo mi zimno w nerki .... dopoki nie odkrylam ze zapomnialam zapiac kieszeni na dziecko )

Wyglada sie w niej fajnie, zima jest ok w noszeniu ale nie nalezy sie sugerowac wysoka cena i wierzyc ze mozna sobie w niej survival fundowac. Ot miejska kurtka dla mamy i dziecka. w sumie szkoda bo ja lubie i wolallbym byc bardziej zadowolona

Ciekawa jestem czy wersja de LUx jest lepsza jakosciowo czy ma tylko dodatkowe funkcje - moze ktos napisac?

demona
    Guest

Domyślnie

Ja mam DeLuxa i jakość lepsza, znaczy nic się nie "siepie", ale jak dla mnie za taką kase to polar i warstwa wierzchnia mogłyby mieć podszewki, żeby szwów nie było widać Tyle marzenia
    Nosiłam w SK tylko z przodu - cieplutko, nic nie podwiewa. Tylko nie wiem jak zapiąć niemowlakowi kaptur (przytrzymywałam ręką). Ogólne wrażenie super, choć wolałam nie patrzeć na swoje odbicie w mijanych szybach

Chustomanka Awatar Hainaut
    Miejscowość
    Belgia (Walonia)

Domyślnie

A ja mam plaszcz Mamaponcho. Bardzo elegancki.

Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow

Uprawnienia umieszczania postów