???? to jakas strona?Zamieszczone przez yena
![]()
przymierzalam Ani Vatanai i jakos mi nie lezyniby ok ale jakos po prostu nie polubilismy sie... po elstykach taka malo milusia sie wydaje (?)
Musisz zapommiec o tym jaki to elastyk milusi,bo tkana kazda bedzie sie od niego dotykowo roznic.Mojej maruyamy jeszcze u mnie nie ma,ale ponoc jest jedna z tych milszych chust.Mysle,ze jest mieciutka.A ty kochana szybka decyzja,bo gwiazdka tuz tuz...Zamieszczone przez dmv
![]()
stronaZamieszczone przez dmv
http://www.slingmeet.co.uk/forums/index.php
trochę niemrawa, ale to dobre miejsce, zeby znaleźć chustomamy w swojej okolicy
he, moze i Irlandia jest super - niewiem, bo ja w UK mieszkamZamieszczone przez dmv
![]()
![]()
Irlandia tylko ufundowala sling library dla Irlandii Poludniowej, ktora do UK nalezy, wiec Tobie tez moge wysłac.
Co ci tam potrzeba w koncu? w tej chwili dysponuje tylko Amazonasem wiazanym. W lutym ci storcha Inke moge pozyczyc. Chyba, ze kółkowe cie interesuja - tych mam pod dostatkiem. Pisz na PW jak cos.
[quote=lola_22]stasiu-lova a co to znaczy trudniej ???[/quote:1am4ezta]Zamieszczone przez "stasiu-lova":1am4ezta
nie wiem co to oznacza dla ciebie, ale mam wrażenie, że kiedys tak mi własnie odpowiedziałas, jak na samym początku chustonoszenia prosiłam cie o porównanie/doradzenie mi miedzy ella a vatanai..
przynajmniej cos w tym stylu
![]()
dla mnie "trudniej sie mota"= trudniej sie dobrze mota
(a z kolei dobrze, znaczy tak by dziecko nie osiadało)
bo w vatanai osiada bardzo.
jak dla ciebie to koszt przesyłki tylko. Po znajomosci dam ci potrzymac chuste do miesiaca (normalnie tydzien-dwa max).Zamieszczone przez dmv
Och dziewczyny super bylo Was poznac! zakochalam sie w indio z jedwabiem totalnie i juz bym kupowala ale mailowalam do Didymosa (na info@didymos.de) i wciaz nie dostalam odpowiedzi co do jedwabiu (czy jest cruelty free) wiec czekam i czekam i czekam.... i juz mnie prawie wcale nie cieszy noszenie elastyka
a M opowiada wszem i wobec jak czarowalyscie plecaczki (Alpinus jak nic!)
wkleje zdjecia jak znajde chwilke - wyglada na to ze mam noc na napisanie pracy zaliczeniowej... trzymajcie kciuki by Ida spala tak mocno jak na spotkaniu![]()