Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Zaoszczędziłam:)

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

Mój luksusowy Electrolux zmarł nagle po jedynie 3 latach (w tym 2 prania pieluszek) Wymieniliśmy go na najtańszego Whirlpoola, z którego jestem 100 razy bardziej zadowolona (ma fajniejsze programy, lepiej pierze) i którego zajadę przy drugim pieluchowaniu bez żalu
    {HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}

Chustoholiczka Awatar JustNik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ph78 Zobacz posta
    Mój luksusowy Electrolux zmarł nagle po jedynie 3 latach (w tym 2 prania pieluszek) Wymieniliśmy go na najtańszego Whirlpoola, z którego jestem 100 razy bardziej zadowolona (ma fajniejsze programy, lepiej pierze) i którego zajadę przy drugim pieluchowaniu bez żalu
    to jak u mnie tylko na odwrot. Moj luksusowy to byl Samsung i rowniez po 2 latach padl a najtanszy Electrolux jest lepszy
    lato 2008, jesień 2010, zima 2013... i jesieniozima 2022
    --------------------------------
    doradca Akademii Noszenia Dzieci od 2010
    instruktor Masażu Shantala od 2013

Chustomanka

Domyślnie

Nie rozumiem, jak to działa Kupując najdroższy model Electroluxa miałam nadzieję, że inwestuję pieniądze w jakość i gwarancję długiego funkcjonowania? I nie popsuła się elektronika, ani inne "bajery", tylko zwyczajnie łożyska. Bardzo się zdziwiłam
    {HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

moja mama używała do zeszłego roku bosha 28 lat
    fachowiec tak ze trzy lata temu od napraw rzekł że teraz to robią beznadziejne pralki i niech ją trzyma jak najdłużej...
    ale niestety fachowiec zmarł i nie miał kto jej tam podreperować i musiała zmienić..
    Następny poród tylko w domu

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

No to długo nie musiałam czekać... moja pralka właśnie padła już całkiem tylko czemu nie chce oddać pieluch??? zaraz się spotka chyba z łomem, a potem ze złomem

Uprawnienia umieszczania postów