Dziś z impetem , po 6 latach wiernej służby, moja pralka wybierała się chyba na księżyc.Przynajmniej o tym świadczył dżwięk))
Już jedzie do mnie nowy Bosch. Nawet się cieszę![]()
Dziś z impetem , po 6 latach wiernej służby, moja pralka wybierała się chyba na księżyc.Przynajmniej o tym świadczył dżwięk))
Już jedzie do mnie nowy Bosch. Nawet się cieszę![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Zazdroszczę... moja się nie chce popsuć, mimo bardzo intensywnego używania, a ja już bym chciała ją wymienić![]()
może wypiorę jakiś młotek albo spory kamień![]()
He, he - u mnie dokładnie rok temu pralka bosch (mocno wypasiona) po 4 latach odmówiła głośno i wymownie współpracy a teraz pracuje w pocie czoła Siemens - już nieco mniej wypasiony ale nadal na 7 kg wsadu![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
A moja pralka robi przedziwne rzeczy, ustawienie jakiegoś programu to mordęga i walka nerwów, ma dziwne pomysły, skraca pranie, wszystko muszę robić po trzy razy, ale zepsuć się tak, żeby można było ją wymienić, jakoś nie chceAle nie tracę nadziei!
Ostatnio edytowane przez livada ; 23-01-2012 o 20:13
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
moja dziwne pomysly ma tylko przy programie welna-pierze na sucho wtedy![]()
pralka, ech...moja woła o emeryturę(po babci-ma już ze 20lat, jak nic). Może w lutym ją wymienimy![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
sharkah coś dla ciebiehttp://www.youtube.com/watch?v=vO2PwIG5nJc
Moja ma 7 lat i też powoli odchodzi na emeryturę.
Venus - właśnie o taki efekt mi chodzi![]()
ja stipingiem wykończyłam instalacje elektryczną
niestety nawet nie ostrzegła mnie przez wywalenie korków, tylko od razu skończył się prąd w gniazdkach.
Na szczeście elektryk szybko zlokalizowal problem w pierwszej puszcze z kablami i naprawił.
Pola 2011
Mój luksusowy Electrolux zmarł nagle po jedynie 3 latach (w tym 2 prania pieluszek)
Wymieniliśmy go na najtańszego Whirlpoola, z którego jestem 100 razy bardziej zadowolona (ma fajniejsze programy, lepiej pierze
) i którego zajadę przy drugim pieluchowaniu bez żalu
![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
lato 2008, jesień 2010, zima 2013... i jesieniozima 2022
--------------------------------
doradca Akademii Noszenia Dzieci od 2010
instruktor Masażu Shantala od 2013
Nie rozumiem, jak to działaKupując najdroższy model Electroluxa miałam nadzieję, że inwestuję pieniądze w jakość i gwarancję długiego funkcjonowania? I nie popsuła się elektronika, ani inne "bajery", tylko zwyczajnie łożyska. Bardzo się zdziwiłam
![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
moja mama używała do zeszłego roku bosha 28 lat![]()
fachowiec tak ze trzy lata temu od napraw rzekł że teraz to robią beznadziejne pralki i niech ją trzyma jak najdłużej...
ale niestety fachowiec zmarł i nie miał kto jej tam podreperować i musiała zmienić..
Następny poród tylko w domu
No to długo nie musiałam czekać... moja pralka właśnie padła już całkiemtylko czemu nie chce oddać pieluch??? zaraz się spotka chyba z łomem, a potem ze złomem
![]()