Wyjezdzam do Barcelony i nie zamierzam brać wózka. Temp. tam to +10- +15 stopni bez deszczu.
Myślicie ze kurtka LL będzie za ciepła??
W zimowej moim zdaniem tak chyba że masz wersję wiosenno-jesienną kurtki. Możesz przecież maluszka w taką pogodę nosić bez kurtkiale np. w kombinezonie polarowym czy czymś w tym stylu.
W(2002) H(2010) Z(2012)
Mi przy takiej temperaturze, z dzieckiem na plecach, byłoby gorąco w każdej kurtce dla dwojga... Ale ja jestem odkąd urodziłam gorrrąca sama z siebie, przy plus pięciu ubieram na podkoszulek polar, dziecko trochę cieplej, chusta i już![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
ja zdecydowanie nie jestem aż tak ciepła, jak livada, ale wyobrażam sobie, że byłoby Wam za ciepło - nawet jeśli sama ewentualnie mogłabyś nosić kurtkę o jakiejś grubości, to z dzieckiem w chuście zawsze jest znacznie cieplej - jak przy -8 chodziłam z małym na brzuchu w MaM (wierzchnia warstwa nieprzemakalna i polar), to dochodziłam zgrzana. Ewentualnie jakiś polar dla dwojga - przy takiej pogodzie, jak piszesz, często nosiłam synka pod stosunkowo cienką kamizelką polarową, no albo jak piszą dziewczyny - dziecko cieplej, na nóżki getry i w drogę
![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)