Podczytałam Was sobie i już zestaw dzienny Flipa do mnie leci
A jeszcze podpytam - co można w niego oprócz tych wkładów mam sucho wsadzić? Tak dla laika bo my jak dotąd to ciągle w kieszonkach![]()
Podczytałam Was sobie i już zestaw dzienny Flipa do mnie leci
A jeszcze podpytam - co można w niego oprócz tych wkładów mam sucho wsadzić? Tak dla laika bo my jak dotąd to ciągle w kieszonkach![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
ja uzywam Flipa a w srodek daje po prostu tetre![]()
zanim mi sie Mati urodzil to kupilam 70 szt chyba, wiec teraz lece na niej![]()
i to bardzo mi ulatwia zycie, bardziej niz kieszonki, bo tylko tą tetre wymieniam i flip nadal okchyba ze juz brudny, to wiadomo
![]()
Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014
Do flipa wg mnei sie zmieści wszystko.
Tetra, niektóre formowanki, ręczniki...
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Ok to bądźcie jeszcze uczynne wróżki i powiedzcie co młodej do tego najlepiej dokupić żeby sobie zadka latem i wiosną nie odparzałaTetrę i co jeszcze?
Jessssu, Pondo, ale ja się nawróciłam z tymi pieluchami i w dużej mierze to przez CIEBIEbo przetrawiłam i przemyślałam wpisy na forum dziecięcym
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
ja do flipa tetra czasem oryginalne wklady od flipa i formowanki.
Synek 28.05.2003
Córunia 09.05.2010
http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas
We Flipie (a może we wszystkich otulaczach, nie wiem, bo mam tylko Flipy), fajnie jest właśnie to, że można wsadzić wszystko. Mam kilka wkładów flipowych, ale wolę włożyć tetrę, flanelę i np. wkład sucha pupa czy (tak, jak to zwykle robię) - wkładkę bambusową z jedną polarową warstwą.
Szkoda, że te Flipy takie monotonne, ale ktoś mi tu kiedyś pisał, że maja być nowe wzory...
miśki dwa i mały ktoś
Mi na szczęście w sklepie zgodzili się w tym zestawie 2 flipy + 6 wkładów mam sucho zrobić miks kolorów - zinna i ribbit więc takie energetyzujące będą. Ja tam lubię kieszonki za szybką obsługę i ciekawa jestem jak będzie z otulaczem - jakby coś trafią na bazarek![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
elga30, ja pod mojego flipa wkładam formowankę Pupeko, Imse Vimse lub Nappime
edit: imse vimse trzeba dobrze przy nogach upchnąć![]()
robię sobie odwyk