Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: regres

Domyślnie regres

mamy regres. od jakiegoś czasu rzadkie siknięcia na sedes, kupy w pieluszce - robi, jak biorę prysznic albo jak na chwilę oddaję komuś, bo muszę coś zrobić
    przejdzie jej? wiem, że to taki wiek, że raczkuje, zajarana jest, ale od razu zrobiły się podrażnienia

Chustomanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Pewnie że przejdzie U nas na wiosnę była 1/2 pieluchy mokre bezkupowe w dzień, a jak przyszło lato i zaczęła być mobilna to nie znajdywała czasu na nocnik
    A teraz już całkiem bez pieluchy, po drodze z kilkoma nawrotami.
    W(2002) H(2010) Z(2012)

Chusteryczka Awatar chioma
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

n_a nasze dzieci w identycznym wieku i u nas jest dokladnie to samo Tak jak codziennie rano byla przykladna kupa na nocnik, tak teraz sa 2 lub wiecej z zaskoczenia w pieluche Wiekszosc siusiu do tej pory robil do sedesu, a teraz nie pozwala sie tam wysadzac. Na pewno przejdzie, taki okres mysle.
    B. 2011
    S. 2012 [']
    M. 2013
    B. 2014

Chustonoszka Awatar poti
    Miejscowość
    niegdyś Gdynia...

Domyślnie

Ja mam ten sam problem, Lena za tydzień skończy 11 miesięcy. 9 i 10 miesiąc robiła piękne kupki na nocnik, zapomniałam co to zakupkany pampers (bo my pampersowe), kilka- kilkanaście razy dziennie siusiu na nocnik. I nagle od 2 tygodni bunt. Ucieka z nocnika, najchętniej lata z gołą pupą. Wcześniej widziałam po jej zachowaniu kiedy coś większego może się przydarzyć, teraz mamy problem z komunikacją. Wali w pampersa bez ostrzeżenia, tak że nawet nie zdążę pomyśleć, że idzie kupa. Kilka dni temu zeszła rano w łóżka na golasa, przykucnęła i zrobiła kupę na podłogę...

Mam nadzieję, że los się jeszcze odwróci i te miesiące wysadzania nie pójdą na marne

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ej a wy macie małe dzieci jeszcze a u mnie?
    mam tak samo z Kasią nocnik stoi obok a ta wstaje z niego po 15-stu minutach i sika 3 razy pod rząd na podłogę, zarazek mały

a tak dobrze żarło i zdechło

Chusteryczka

Domyślnie

Oj tam, nie martw się!
    Kostka starsza a dopiero od niedawna odkryła nocnik. Na noc i drzemki dalej ma pieluchy. Zakładam jej majtki rajstopki i pytam co godzinę czy chce siku albo kupke. Spróbuj, raz drugi zrobi w majtki poczuje mokro to może zmieni zdanie
    K. 2009M. 2012

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

moja wysadzana od 4mies. życia, z sukcesami, około roku- obraza na nocnik, teraz-rok i 4mies. wysadzam, bo na nocniku nie usiądzie.
    Więc myślę, że jeszcze wszystko może się zdarzyć-zmienić i na lepsze, ale i na gorsze.
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    Oj tam, nie martw się!
    Kostka starsza a dopiero od niedawna odkryła nocnik. Na noc i drzemki dalej ma pieluchy. Zakładam jej majtki rajstopki i pytam co godzinę czy chce siku albo kupke. Spróbuj, raz drugi zrobi w majtki poczuje mokro to może zmieni zdanie
    wczoraj w taki sposób się najpierw zlała w majtki, potem na kanapę i to całkiem solidnie...chyba poczekam na wiosnę
    Ostatnio edytowane przez ovejablanca ; 24-01-2012 o 11:24

Chusteryczka Awatar efcia1981
    Miejscowość
    opolskie

Domyślnie

u nas też regres falami przychodzi do 8 mca było super - wszystkie kupki wyłapane, siku 80%. A potem bunt totalny i nie było mocnych. Przeczekałam. Po 2 tyg znów zaczęłam wysadzać na nocnik, i tak do tej pory. Jak COŚ jest, to ok, jak nie ma i po chwili czuję że jednak jest to też tragedii z tego nie robię...Uważam że nic na siłę.

Uprawnienia umieszczania postów