Bo didek ostatnio stawia na firanki, nie wiem zupełnie czemu.
Bo didek ostatnio stawia na firanki, nie wiem zupełnie czemu.
on pewnie bedzie jak kobalt-rouge
piękne, aż mnie palce zaświerzbiały, żeby kupić - ale już nie ma, i w sumie dobrze, bo też wolę grubsze chusty![]()
Znowu mam ciśnienie na indiaczaŁadny!
Ciekawe czy będzie coś grubszego wreszcie?![]()
No ładny taki glut, nie powiem... Tylko cieniutki faktycznie. Ja ostatnio zaczynam w konkretniejsze szmaty celować![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Ja przeczytałam "Info Glut" i myślałam że to temat o tym jak pozbyć się kataru![]()
mnie się tam glut nie podoba,ale chciałam jeno napisać,że sprawdziłam,słowo to piękne żar oznacza,więc w sumie oddaje urodę szmaty![]()
cudny jest. tylko dlaczego jak wreszcie mi sie cos z nowych didkow podoba to musi byc takie cienkie?? no dlaczego![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Podoba mi się bardzo!
Ale mam apricota-rubina i rubina-golda, więc żaru mi już starczy.
Co do grubości - rubin-gold jest moim zdaniem idealny, a on ma 156g/m - czyli na m2 220-230 (zależy czy 67 czy 70cm szerokości). Czyli ten jest sporo cieńszy. Ale np. rybki karaibskie były dla mnie za grube, źle się w nich czułam.
I juz nie ma, ale poszedl szybko![]()
Marcel 3 lata
Kolkowa w akcji:
http://choosingwrap.livejournal.com/2570174.html#cutid1
Marcel 3 lata
piękny ten glut![]()
będzie go ktoś miał w Polsce?
2 + 7 (2005-2018)
Kolor piękny.
Dostępne jeszcze na niemieckim ebayu w rozmiarze 6 i 7.
na ktoś tego gluta? jaki jest?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20