z jednej strony frajda, z drugiej nie
PS: Te szare sa sliczne. Ale ja nie bede polowac, nie bede polowac, nie bede polowac, nie bede polowac, nie bede....![]()
z jednej strony frajda, z drugiej nie
PS: Te szare sa sliczne. Ale ja nie bede polowac, nie bede polowac, nie bede polowac, nie bede polowac, nie bede....![]()
Marcel 3 lata
No i koniecznie lewe strony trzeba wsadzic, dla potomnosci:
![]()
No i teraz pytanie - w tych szarych, ta druga strona to taka malina co w jaskolkach, czy zupelnie cos innego??
![]()
Marcel 3 lata
Najlepiej jakby przy ogloszeniu podawali dokladny procentowy sklad wchodzacej chusty
A potem stworzyli kategorie "Nowe produkt" w sklepie i tam wrzucali (jak ktos na FB zaproponowal), zeby nie bylo tym samym nieporozumien jak ostatnio.
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Śliczne te szare, może i bym zapolowała, ale za pewnie w przeciągu tygodnia pojawi się inna nowość - równie piękna, studnia bez dna, dlatego już się w to nie bawię![]()
ja bym w ogóle jakies jaskółki z czerwienią jeszcze chciała...moga byc jedwabne...takie jak te malinowo szare
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Uff, całe szczęście obie z wściekłym różem, czyli nie dla mnieTe szare jeszcze jakoś wyglądają, ale połączenie turkusu i różu jest absolutnie przerażające
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Kurcze ładne te gałązkiMnie się ten wzór niesamowicie podoba - ja koniecznie chcę szare
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012