Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: Jaka chusta sprawdzi sie na upaly ?? prosze o pomoc :-)

Widok wątkowy

ulala.v
    Guest

Domyślnie

wiecie co, tak sobie wyobraziłam własnie 40 stopniowy upał i dziecko w chuście a potem wyobraziłam sobie ten sam upał i dziecko w wózku - gondoli i jeszcze z postawioną budką, żeby cień rzucała i doszłam do wniosku, że pod tą budką pewnie będzie ze 60stopni a taka grubo wyściełana gondola nie wiem czy bardziej dziecka nie grzeje niż przytulenie do mamy.
    Ja pierwsze lato córki spędziłam całe w chuście, lato było wtedy gorące bardzo (2010) ja nosiłam tylko cienki bawełniany podkoszulek a młoda wskakiwała w samej pieluszce. Wiązanie też ma znaczenie, ale moja latem była już starsza...najbardziej przewiewnie było nam w plecaku prostym z rękami na wierzchu z wykończeniem estońskim - tak własnie występowałyśmy w upały

edit: nosiłam wtedy w samych bawełnach...a nie bambus LL też wystąpił i szczerze mówiąc przy +40 nie widziałam róznicy....no dobra jedynie grecję odpuszczałam
    edit2: zapomniałam, żemiało być bez żargonu chodziło mi o chustę natibaby model grecja - bardzo mięsista i mało przewiewna.
    Ostatnio edytowane przez ulala.v ; 21-01-2012 o 13:11

Uprawnienia umieszczania postów