Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Wiązanie do poprawek

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez letka82 Zobacz posta
    Chyba muszę się rozejrzeć za kimś kto mi łopatologicznie pokaże co i jak...
    to by było najlepsze rozwiązanie- porada ze zdjęcia nigdy nie będzie tak dobra, jak podczas spotkania na żywo

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

napisałam w pomocnych chustomamach... Może któraś się zlituje
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Gosia83 dobrze pisze - tj juz z wczesniejszych zdjec bylo widac i tj juz Ci wczesniej pisalysmy wewnetrzne poly musza sie krzyzowac na karczku a nie na pleckach, bo w elastyku tylko trzy warstwy (tzn nie mniej) moga prawidlowo podtrzymac i ustabilizowac Malucha. Jak wkladasz Lenke w wewnetrzny krzyzyk to posadz Ja najpierw na tym krzyzu - tak zeby opierala sie na nim dolkami podkolanowymi, daj pupie zsunac sie nieco nizej, a potem opatul rownomiernie plecy najpierw wewnetrzna a potem zewnetrzna pola chusty, tak zeby na pleckach bylo calkiem gladko. Dopiero jak uzyskasz taki efekt zakladaj zewnetrzna warstwe chusty rownomiernie, tak zeby przy okazji nie naruszyc warstwy wewnetrznej i dociagnij ja az do uszek nie wiem czy to zrozumiale jest, ale jakbys byla w wawie to moge pomoc na zywo powodzenia!

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Uuuu... Jutro spróbuję ponownie. A jak mi jeszcze powiecie, że ćwiczę najłatwiejsze wiązanie to wywieszę białą flagę a dziecię zapakuję do wózka...
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez letka82 Zobacz posta
    Uuuu... Jutro spróbuję ponownie. A jak mi jeszcze powiecie, że ćwiczę najłatwiejsze wiązanie to wywieszę białą flagę a dziecię zapakuję do wózka...
    wbrew pozorom, wiązanie elastycznej wcale do najłatwiejszych nie należy; bo trzeba odpowiednio dociągnąć chustę przed włożeniem dziecka i później już nie ma możliwości dociągania; a w tkanej dociągasz chustę również z dziecięciem i jest łatwiej uzyskać prawidłową pozycję

Uprawnienia umieszczania postów