Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: oczarowania i rozczarowania 2011

Chustoholiczka Awatar Filippa
    Miejscowość
    Opole/Katowice

Domyślnie

Oczarowania takiego super extra, to chyba nie doświadczyłam. Ew. indio konopne antracytowe za nośność i niebrudzący kolor pasujący do wszystkiego i zawsze. Z wzorów to koty, których nie udało mi się upolować.
    Rozczarowania to:
    - mnogość limitów Nati Przestają być unikalne przez tą różnorodność.
    - u didka chyba stagnacja, przez cały rok podobało mi się może z pięć chust
    - ceny, zwłaszcza Nati
    - kaszmir, spodziewałam się superowej miękkości, a to zwykła wełna jest, tylko cena kaszmirowa
    - nieudane polowania u Nati, jak coś mi się już naprawdę spodobało, to było nie do dostania, przynajmniej dla mnie (koty kaszmirowe np)
    Roch 09.07.2010, Leon 20.05.2013 i Tola 05.01.2015

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

Moim ogromnym rozczarowaniem chustowym były fale jedwabne didkowe - cóż z tego, że piękne, skoro przejrzystość miały gazy i rozłaziły się w rękach...ehh...od tamtej pory na wszystkie nowe didki patrzyłam przez pryzmat fal i okazało się, że słusznie... (oczywiście, nie wszystkie didki...gekony fioletowe okazały się świetne)
    Oczarowanie - szara wełniana pancy - choć wcześniej nabijałam się tapicerek wg mnie zachwycająca...marzę o takiej w wersji marine z limonką...
    po prostu Agata

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja jestem bardziej nosidełkowa niż chustowa
    oczarowało mnie Marsupi Plus, które dało mi wolność, bardzo pozytywnie zaskoczył mnie też mąż, który z przyjemnoscią nosi naszą córeczkę w MT

a rozczarowanie, no cóż szkolenie chustowe w fundacji MaMa. Nauczono mnie tam jednego wiązania- kangurka, którego nie bylam w stanie w domu powtórzyc, nie chciano pokazac jak zamotac miesieczne malenstwo w elastyka.
    Pola 2011

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

oczarowanie: odkrycie jedwabi didkowych, dzięki jedwabnym mille nauczyłam się wiązać plecaki i je kocham
    rozczarowanie: chyba nati bo: za dużo, za często, za pstrokato i za drogo
    Bianka 04-09-2010

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

choć generalnie już nie noszę, to jednak wymyśliłam

oczarowanie: NubiGo comfort z panelem w szare dmuchawce. już pal licho ten panel, ale jakość wykonania, komfort noszenia i waga tego nosidła po prostu powalają. chylę czoła przed geniuszem Gosi

i jeszcze stara Nati Navy. po latach zachłystywania się coraz to nową szmatą znalazłam ideał - zgrzebna, jednokolorowa, mocna, zwarta, świetnej jakości chusta do noszenia. nic więcej i aż tyle.

rozczarowania tego roku? atmosfera wokół Nati, namiętnie podsycana przez światowe fora chustowe oraz odwrót od Ellevilla - było na czym zawiesić oko, bo chusty tkali piękne, szkoda, że tak fatalne.

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie

oczarowanie:
    mój stary dobry wełniany rotbuch na chłody i
    mój stary indio natur (jedwab2008)
    rozczarowanie:
    1. bambusy nati, które leżą i się kurzą, bo nikt ich nie chce kupić
    2. odkąd dziecko podrosło ma w nosie noszenie

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

rozczarowanie : forumowe maki. a to była moja ostatnia - więcej chust nie kupię!
    ale i tez nie mam kogo nosić.
    oczarowanie : choć wizualnie jej nie lubię to jednak sprawdza się na 100% - nasza manduca
    i jeszcze mój malutki prywatny kieszonkowy MT od butterfly, mieszczący się w małej torebcke , na syt. awaryjne - w tym roku odkryłam go ponownie
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów