oczarowanie - len i jedwab za właściwości
rozczarowanie - seria różu u didka i rosnące ceny chust
edit: do rozczarowań dodam stan mojego kręgosłupa lędźwiowego mający bezpośredni związek z noszeniem...
rozczarowanie-wysyp chust obicio/narzuto/zaslonopodobnych
i awantura o obsługę o nati
oczarowanie-bardzo osobiste- wzór nino taki stonowany względem powyższych![]()
W(2002) H(2010) Z(2012)
rozczarowanie - roze do potegi entej i ilosc limitow (zwlaszcza u Nati); oraz mozliwosc (a raczej jej brak) kupna czegokolwiek u Nati...
oczarowanie - oscha. dawno nie mialam czegos tak dobrze noszacego w rekach (o lnie i bawelnie mysle, welny jeszcze nie macalam)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Rozczarowanie: dla mnie osobiście len jako dodatek do chust. Grube chusty.
Oczarowanie: Audrey - kolory, w dotyku i w noszeniu. Wizualne oczarowanie - Oscha, szczególnie różyczki Noel- pewnie już ich nie wypróbuję, ale zawsze mogę się pozachwycać. A z rzeczy w zasięgu ręki chusty z bawełną brązowiejącą - dla mnie ogromna przyjemność noszenia.
Obojętność roku: żadna z chust Nati nie chwyciła za serce.
Generalnie uważam, że w tym roku nastąpił pewien przełom na rynku chust - coraz więcej producentów z coraz ciekawszą ofertą, o wiele większa dostępność chust, o wiele większy komfort kupowania - nie trzeba gorączkowo kupować w dniu ukazania się chusty, można na spokojnie poczekać na zdjęcia i opinie i kupić to, co się naprawdę podoba (połowa mikrolimitów Nati wróciła do sklepu, jest dostępna i wełna i kaszmir, a że nie wszyscy mają jaskółki, to przecież czegoś musi zabraknąć). Ciekawie jest obserwować to wszystko.