-
Chustonówka
Bardzo dziękuję za możliwość testowania. To było pierwsze nosidło, jakie testowaliśmy. Wcześniej próbowaliśmy chust, ale nam nie wyszło. Jeden z synków bardzo protestował podczas wiązania, dlatego byłam ciekawa jak zareaguje na nosidło. Zareagował super
Chłopcy mają prawie 9 mcy, waga 9,3kg i 7,8kg, 76 i 74 cm. Obaj zadowoleni, nosiliśmy tylko z przodu, akurat test wypadł na czas naszego wyjazdu i nie mieliśmy za dużo czasu.
Nosidło wygodne i proste w obsłudze. Natomiast nie podoba mi się kieszkonka na kapturek, nie była dla mnie wygodna i miałam wrażenie, że gniecie dzieci. Zdziwił mnie też ciężar.
Ogólnie jednak uważam, że to bardzo dobre nosidło, godne polecenia. Sami jednak wybraliśmy Tulę, częściowo ze względu na wygląd. Oba nosidła są bardzo wygodne i bardzo podobne, dlatego każdy musi sam spróbować, które mu bardziej pasuje
-
Chustofanka
Nosidełko od początku robiło na mnie pozytywne wrażenie. Bardzo solidnie wykonane i z przykrością przyznaję, że widać lepszą jakość materiałów niż w szytych w Polsce. Ładne, uniwersalne kolory i wzór. Wygodne, choć przy cięższym dziecku czuć po jakimś czasie ciężar. Strzemiączka przez moją córkę nie wypróbowane, nie było jej wygodnie, widzialam wersję na rzepy, zatrzaski lepsze. Uchwyt na torebkę super, mnie się przydawał. Panel na 1,5 roczne dziecko moje dodam lekko zawąski. Zapowiedziałam mężowi, że jakby robili większy rozmiar to bym swoje wymieniła
-
Chustofanka
Uprawnienia umieszczania postów