-
Chustopróchno
Z pewną taką nieśmiałością bom spóźniona i nie widzę foty czerwonego nosidła które testowałam ale zakładam, że watek jest jeden (szukaj mi potwierdził jakby co
)
Wiele tu już napisano i wiele potwierdzam - np wykonanie bez zarzutu.
Moje osobiste uwagi też się powtórzą ale dla mnie mają znaczenie:
- materiał - zaskoczył mnie na plus milusiowością
chyba najfajniejsze dotykowo nosidło jakie miałam w rękach, ale niestety łapie śmieci, więc nie dla pedantów 
- wymiary panela - no nie wiem, dla mojej córy (rozmiar jakieś 80 11kg półtora roku) szerokość panela już raczej na wykończeniu, wysokość jednak ciut za duża bo panienka mi ciągle łapska górą wyciąga i przez to nie siedziała jak trzeba, w ogóle miałam wrażenie że się ten panel za bardzo zwęża ku dołowi...
- za dużo tego wszystkiego - klamerki, sprzączki, kieszonki... jestem fanką prostoty, gdyby nie obawa przed zgubieniem i jego konsekwencjami bym wszystko odpięła w pieruny
-córa mało nosidłowa ale dała się zapakować i w drodze na plac zabaw i w drugą stronę, więc się jej raczej spodobało chociaż po minie tego nie widać (no ale zmęczone byłyśmy),
-nosiło się fajnie, chociaż cały czas miałam wrażenie odstawania góry - no ale jak mówiłam, pewnie przez te łapska na wierzchu...
Dziękuję za możliwość testowania, poniżej obiecana fotka, dopiero teraz widzę, że trochę za czerwono jak na sesję 
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Uprawnienia umieszczania postów