Pokaż wyniki od 1 do 20 z 99

Wątek: Nosidło ergonomiczne BOBA

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

na początek dziękuję za możliwość przetestowania i obejrzenia - to mnie bardziej dotyczy- nosidła

nosidło wygląda solidnie, dobrze uszyte, wzór testowego przypadł mi do gustu (tweet)
    pasy dobrze wypełnione, choć mogłyby być na większej długości wypełnione, bo mojemu mężowi wpijały się pod pachami (ale przymierzał nosidło bez dziecka, bo z dziećmi się nie udało)

ja nie ponosiłam za wiele, bo niestety na mnie pasy ramienne były za długie i nawet przy maksymalnym ich ściągnięciu czułam lekkie luzy zarówno przy 2-latce jak i 4,5-latce;
    ale pomimo tych luzów ponosiłam parę minut po domu obie córy i myślę, że gdyby pasy można było jeszcze skrócić, to było by to jedno z wygodniejszych nosideł dla mnie; żałuję bardzo, że nie miałam możliwości przetestowania na spacerze, ale nie odważyłam się wyjść na spacer z luzami przy pasach

super rozwiązaniem są strzemiączka- obie moje panny włożyły w nie stopy, i dzięki temu, pomimo tego, że panel jest dość wąski, miały nogi wygodnie ułożone- starszej było wygodnie i mieściła się w strzemiączka maksymalnie wydłużone, a ma ponad 1m wzrostu
    młodsza strzemiączka miała skrócone

przydatnym rozwiązaniem jest pasek na torebkę, który pozwala jej nie zjeżdżać z ramienia- przetestowałam przez chwilę i działa

to chyba wszystko- jak jeszcze mi się coś przypomni, to dopiszę

ogólnie oceniam nosidło na 4 - tylko ze względu na długość pasów;
    niestety dla drobnych i szczupłych osób się ono nie nadaje

i jeszcze zdjęcia z domu- przede wszystkim chcę pokazać ułożenie nóg, gdy stopy są w strzemiączkach:

starsza:

i młodsza:
    Ostatnio edytowane przez sakahet ; 06-04-2012 o 01:17

Uprawnienia umieszczania postów