I moja spóźniona recenzja... Choć recenzją ciężko to nazwać, nie za wiele testowaliśmy niestety
Okazało się, że ani ja, ani mąż nie możemy się z Bobą dogadać - rozmiarowo. Ja jestem drobna i niska (rozmiar 34 i 160 cm), i pasy ramieniowe były na mnie ciut za długie - brakowało mi odrobinę regulacji, żeby ściągnąć je tak mocno, jak chciałam. Z kolei dla męża (190 cm i 95 kilo) były za krótkie, tzn. za mało wypełnienia - niewypełniona część wbijała mu się w rękę/pachę. Za to na Kasię (rok, rozmiar koło 80) nosidło bardzo dobrze pasowało
W związku z powyższym nosiłam tylko krótko, max. piętnaście minut, z lekko niedociągniętymi szelkami, w domu. Strzemion, kapturka i zaczepu na torbę nie było okazji przetestować. Całość wykonana jest bardzo starannie, ładnie na dodatek, nie ma się do czego przyczepić. Klamra wygodna, regulacja pasków dobrze działa, fajnie że ramieniowe można skracać w obu kierunkach. Pas biodrowy wydaje się byc wygodny. Wiele więcej niestety ze względu na niedopasowanie rozmiarowe nie jestem w stanie napisać
Dziękuję za możliwość testowania!

Odpowiedz z cytatem

Gdyby było tańsze już byłoby moje. 

: 2008, 2010, 2012, 2017

12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012