Pokaż wyniki od 1 do 20 z 99

Wątek: Nosidło ergonomiczne BOBA

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar Gardenia
    Miejscowość
    BW / Gorce

Domyślnie

myślę, że swoją recenzję mogę zacząć podobnie
    Cytat Zamieszczone przez princessara Zobacz posta
    kurcze dlaczego to nosidlo jest takie drogie a ja nie mam tyle kasy?od razu bym kupila!!! nie mamy zadnego ergo a wtym bylo mi tak super ze od razu bym kupila gdyby niestety nie zabijcza cena...
    Nosidło bylo u nas na weekend i bardzo nam się spodobało. Do tego stopnia, że byliśmy zdecydowani już na bank na inne nosidło ale to okazało się wygodniejejsze i zabiło nam ćwieka co dalej
    ale konkretniej;
    Troche o naszych gabarytach; nasz mały tester - 8 miesięcy i 8,6kg. My z M mamy po 170 cm wzrostu i nosidło było dla nas jak na miarę szyte

Przede wszystkim nosiło mi się wygodniej niż w Tuli. Miałam wrażenie że dzieć jest jakby "mocniej podtrzymywany. Pasy naramienne bardzo wygodne, dobrze leżą i bez problemu można sięgnąć do tyłu żeby zapiąc/rozbiąc górny pasek. Pas na biodrach też mi wygodnie leżał a to dla mnie ważne bo mam kiepski kręgosłup
    Druga rzecz która okazała się przydatna to regulowane strzemiączka - szukamy nosidła pod kątem wypadów górskich i to jest fajny "gadżet", Na dłuższą metę dziecko może wygodnie oprzeć nogi. A na krótką metę czytaj w domu może włożyć tam stópki i wyginać się, gimnastykując się na wszystkie strony.

Jedynym minusem w porownaniu z Tuli wydawał mi sie być materiał z którego nosidło jest wykonane. Owszem solidny ale tuli był jakiś taki milszy w dotyku.
    Mimo to oceniam nosidło na 5+.

Acha, zapomniałam dodac że mimo iz nie cierpię różowego (testowaliśmy Boba Soho) wzór i kolor podobał mi się a także męzowi i teściowej
    Ostatnio edytowane przez Gardenia ; 11-03-2012 o 00:57
    mama przedszkolaków

Uprawnienia umieszczania postów