moje też jutro![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Bardzo dziekuje za troske - kochane![]()
ja 4,6 sie wiaze - wiec niech piatka kogo innego uszczesliwi![]()
Marcel 3 lata
przyszły elfy
piękne, nie cienkie
kolor, no, na lato
Mam ochotę je ufarbować, tylko na jaki kolor
Myślicie, ze ciemna czerwień będzie pasować?
Kamila, widziałam Twoje dmuchawce na TBWtakie śliczności chcesz puścić dalej?
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Zdjęcia ?
A myślę, że jednak jakiś delikatny kolorek by lepiej wyglądał.
zdjęcia trochę później, bo teraz już uciekam od kompa
no właśnie też myślę, że jaśniejszy kolor byłby ładniejszy, ale błękit i róż odpada, zieleni nie noszę, szarości mam dość...Najwyżej zostaną natur.... Bo elfy już od bardzo dawna mi się marzyły w stosiku
amst, a nie zauważyłam zdjęć, musze przejrzeć wątek![]()
a farbowałaś jedną farbką? może by trzeba jak green - dwiema: oddzielnie jedwab, oddzielnie bawełnę?
2 + 7 (2005-2018)
dajcie zdjecia w akcjiniech zobacze czy mam czego żałować
![]()
Bianka 04-09-2010
Karusku tu:
http://forum.chusty.info/forum/showt...=1#post1577445
chciałam mieć kontrast ale np. w elfach jest tyle detali że jasna farbka mało je uwypukla. Dlatego na chuście mnie ale to mnie podobałby sie intensywniejszy kontrast np. właśnie granat albo wino.
Na FB znalazłam farbowane dmuchawce w wersji niebieskiej - http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
Bardzo ładne! Roważam zieleń, niebieski i szary
Amst - najpierw trzeba je odbarwić a potem dwie farbki???
A ja mam taki plan by je mieć naturalne do chrztu tylko czy się nadadzą? Nie będą za beżowa?
A potem do farbki !!! No i zostawić Tosi na pamiątkę.
Jeszcze nie przyszły...ech to czekanie...
Ale kolorek na farbowanko mam już wybrany ale pary z ust nie puszczę![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kilka dni noszenia mam już za sobą i powiem szczerze, że wszystkie inne chusty poszły w odstawkęI po co miec ich tyle
Dmuchawce są jak druga skóra, pięknie przylegają, cudnie się dociągają i są przyjemnie miękkie choć nie jak kaczuszka. Tak sobie myślę, że to wszystko efekt jedwabiu, choć to tylko moje przypuszczenia bo to mój pierwszy jedwab, aż nabrałam ochoty żeby coś jeszcze z jedwabiem wypróbować
Franek w domu w chuście raczej nie śpi, a wczoraj poszedł spać i to w kieszonce co już w ogóle jest rzadkością bo głównie noszę na plecach...cudnie było i absolutnie, z ręką na sercu nic nie czułam
![]()