jeżeli ktos pragnie elfów to może sie zgłosić wstępnie, bo koleżanka chciała i dla niej wyklikałam 5,2 z normalnej ceny i 4,2 z okazji.Jak cos wybierze to moge dać nr. zamówienia komus na ta druga![]()
jeżeli ktos pragnie elfów to może sie zgłosić wstępnie, bo koleżanka chciała i dla niej wyklikałam 5,2 z normalnej ceny i 4,2 z okazji.Jak cos wybierze to moge dać nr. zamówienia komus na ta druga![]()
nie wiem, czy to dodatek ramii sprawił, ale morze jedwab/ramia nie błyszczy, a japany i motyle jedwabne mają bardzo ładny połysk...
2 + 7 (2005-2018)
Włączyłam komputer o 15.02 i stwierdziłam, że na pewno już po wszystkimKliknęłam na jedwab i nic
Kolor nie teges to i tak nie chcę
Po czym przeczytałam wpis madzi i sprawdziłam z ramią - były już tylko elfy 4,2 - kupiłam
Tylko po co?
Miałyście już Natki z ramią? Jakie są chusty z tym dodatkiem?
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
ale chyba sporo ich było, co? Dużo dziewczyn kupiło w porównaniu z jaskółkami...
2 + 7 (2005-2018)
generalnie jakby ktoś chciał te moje elfy to gotowam odstąpić...
ewentualnie na dmuchawki się zamienić![]()
Ma ktos 4,6 Elfy na zbyciu?? - bo siedzialam na jedwabiu i nic nie wyszlo mi z polowania![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mnie też ten serwer działający zastanawiał
No ale już widzę jeśli ktoś z US czychał, jak na Nati znów gromy lecą że umieścili w innym dziale, no i oczywiście Polskie mamy na bank o tym wiedziały![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
amst - jeśli marlei by nie chciała to może Kamila?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
[QUOTE=amst;1579821]Pisałam że kupiłam kawałki. Nawet nie wiedziałam że to nie len a ramia. Fajna i taka "twarda" jak len ale nie ma baboli. Powinna ładnie nosić.
ale czad...to może sobie zostawie te 4,2 a koleżanka niech bierze maxi