Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: potrzebuję rady..

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar JustNik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hortensja Zobacz posta
    mam wrażenie że wyskoczyło jej na pupie wielkie uczulenie... chyba uczulenie bo jest idealnej wielkości tak jak przylega pielucha, więc pewnie odstawię na kilka dni wielo i zobaczę co będzie...
    to normalne jesli to sa pierwsze dni na wielo, zobaczysz ze to zniknie lada moment, skora sie dostosuje.
    Myj pupe mydlem i wycieraj do sucha przewijajac i juz
    lato 2008, jesień 2010, zima 2013... i jesieniozima 2022
    --------------------------------
    doradca Akademii Noszenia Dzieci od 2010
    instruktor Masażu Shantala od 2013

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

no niestety wystąpiło to po ponad miesiącu od używania pieluch... i zęby nie idą
    Następny poród tylko w domu

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas też pojawiło się coś co wylądało jak uczulenie albo megaodparzenie po paru tygodniach stosowania wielo. Odstawiłam więc i pampki wzięłam. Z dnia na dzień byłło gorzej. I co się okazało? Uczulenie ale nie na wielo tylko na jabłka a doładnie na skórki jabłek (sama chemia). Odstawiłam jabłka i pupa po trzech dniach ja nowa była. Teraz mamy i wielo i jabłka bez skórek i ładną pupę
    A na noc u nas tylko formowanki Little Lamb z dodatkową wkładką bambusową i Monkey Snugles + wełniany otulacz.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MamaDi Zobacz posta
    U nas też pojawiło się coś co wylądało jak uczulenie albo megaodparzenie po paru tygodniach stosowania wielo. Odstawiłam więc i pampki wzięłam. Z dnia na dzień byłło gorzej. I co się okazało? Uczulenie ale nie na wielo tylko na jabłka a doładnie na skórki jabłek (sama chemia). Odstawiłam jabłka i pupa po trzech dniach ja nowa była. Teraz mamy i wielo i jabłka bez skórek i ładną pupę
    A na noc u nas tylko formowanki Little Lamb z dodatkową wkładką bambusową i Monkey Snugles + wełniany otulacz.

dałaś dziecku skórkę od jabłka ? chyba nie?
    chociaz ja zaczęłam dawać jabłko, ale tylko miąższ.. moze to faktycznie coś z tym jabłkiem...
    Następny poród tylko w domu

Uprawnienia umieszczania postów