Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: potrzebuję rady..

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cynthia Zobacz posta
    HA! polecam jednorazówki

ja niestety całkiem serio - prócz wełnianych gaci wypróbowałyśmy wszystko i nic nie dało rady nawet jednorazówa czasem pada pod wpływem ilości moczu ale to dopiero od niedawna... jeszcze jakiś czas temu woonderoos z orginalnymi wkładami plus jeden bambusowy dawało radę
    A widzisz - u nas jednorazowka to 90% gwarancja nocnego przecieku (roznych marek) - dalam sobie spokoj juz dawno
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

u nas też jednorazówki nie dawały rady - i to nie że u półtoraroczniaka czy starczego, ale jak mały miał - bo ja wiem - ze 4 miesiące, jak nie zmieniłam pieluchy koło północy, to najdalej koło 2 był przeciek. Solidna formowanka z wełną radziła sobie równie dobrze albo i lepiej. A wiem, że u niektórych i zwykła kieszonka z jakimś dodatkiem starcza. Ale mój mały sporo w nocy jadł i nadal je. Reasumując - jak pisała espejo - dużo zależy - też od konkretnego dziecka, jego zwyczajów i pęcherza.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustonoszka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

u nas formowana bambusowa (mam tylko Little Lamb , i czekam na Bambini Nature Babies) z przynajmniej dwoma bambusowymi wkladkami, poki co z pulowym otulaczem, zazwyczaj daje rade. Mowie zawyczaj bo sa takie noce ze juz o 2 miskowi przecieka, ale nie pieluszka, a otulacz nie jest jakos super dopasowany (pielsuzka co rpawda mooookra ale dala by ejszcze rade)
    Dzis zalanolizowalam swoje pierwsze welniane gatki dla maluszkow. Jutro bedzie test nocny dla calej 3jki podobno tej zapory nikt nie przesika

Uprawnienia umieszczania postów