ja Ci proponuję ABC bo właśnie jedno jest na straganie - jest fajne bo ma dośc wąski panel, bardzo dobrze regulowane pasy i biodrowy i naramienne które można krzyżować - i to w świetnej cenie![]()
ja Ci proponuję ABC bo właśnie jedno jest na straganie - jest fajne bo ma dośc wąski panel, bardzo dobrze regulowane pasy i biodrowy i naramienne które można krzyżować - i to w świetnej cenie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Ja mam 154 cm i zdecydowałam się na Ergobaby - jestem bardzo zadowolona.
W specyfikacji, którą znalazłam pisze że nosidło jest odpowiednie dla osób o wzroście od 150 cm ale wolałam się upewnić i pojechałam do sklepu przymierzyć. Jeśli macie taką możliwość to chyba najlepsza opcja.
Dzięki za pomoc i radyNajlepszym rozwiązaniem jest przymiarka
Wiem, wiem
Szkoda, że nie ma u mnie takiego sklepu, gdzie można przymierzyć nosidła kilku firm. Przymierzałam nosidło manduca i niestety chyba jest na mnie za duże, bo pasy naramienne tak dziwnie odstają. Miał ktoś z Was taką sytuację? Jestem w kontakcie z Madam Goo Goo może zamówię u niej nosidło. Dzięki Anyczka za podpowiedź, że jest też taka możliwość
Może uda mi się jeszcze przymierzyć gdzieś u znajomych znajomych to nosidło Ergobaby, o którym piszesz Danusiu. Kolor nosidła ABC mi się nie podoba ale dzięki za rady
Macie może jeszcze jakieś doświadczenie z nosidłami dla niskich osóbek?
lato 2008, jesień 2010, zima 2013... i jesieniozima 2022
--------------------------------
doradca Akademii Noszenia Dzieci od 2010
instruktor Masażu Shantala od 2013
Czyli wychodzi na to, że jednak manduca jest na mnie za duża skoro mi te pasy odstają? A ja właśnie wolałam takie nosidło zapinane całe na klamry jak plecak. Jakoś mnie te wiązania trochę przerażają przy mojej mającej bardzo bardzo bardzo mało cierpliwości córeczceWolę takie nosidło, które się błyskawicznie zakłada. Bondolino jest takie jak piszesz JustNik. Tylko z tego co czytałam jest szyte też na wyższe osoby. A może Tuli albo Ergobaby będą lepiej leżały?
a skąd jesteś? może uszyłabyś sobie na zamówienie?
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl