asieńka dotarły już dawno tylko ja nie wiedziałam, co napisać o nichPrzyzwyczajona byłam do grubszych chust i jak je zobaczyłam tzn zamotałam pierwszy raz to...się załamałam prawie
No, ale się z tym przespałam i następnego dnia testowałam na spokojnie od nowa, nosiłam młodą i starszego brata (18kg) no i nie jest tak źle jak się obawiałam
Dziwne tylko, że do wiązania cieńszej chusty muszę się bardziej przyłożyć niż do grubszej, myślałam, że powinno być na odwrót
W każdym razie jak dobrze podociągam to już mi młoda nie osiada jak na początku i tyłek jej nie wpada na amen
Fajna chusta ogólnie rzecz biorąc i nie będzie grzała tak jak się ociepli choć to zależy czy ktoś lubi cienkie chusty.
(mój synek najstarszy zapytał czy ja lubię takie chusty z gadami, które sobie oczy liżą-podobno tak robią gekony:taki OT)
a zdjęcie tu http://chusty.info/forum/showthread.php?t=71274&page=14

Przyzwyczajona byłam do grubszych chust i jak je zobaczyłam tzn zamotałam pierwszy raz to...się załamałam prawie
Dziwne tylko, że do wiązania cieńszej chusty muszę się bardziej przyłożyć niż do grubszej, myślałam, że powinno być na odwrót
Odpowiedz z cytatem