O, to ja wrzucę moje poziomki z ostatniego czerwca!Mniam!
![]()
O, to ja wrzucę moje poziomki z ostatniego czerwca!Mniam!
![]()
Jeeeeeny, ale zdjęcie!
![]()
Po mojemu (biologię skończyłam, to się wypowiem) to autorka wzięła kwiatostan koniczyny łąkowej i wsadziła do liści k. białej - stąd problemy z interpretacją
I przykładowa "poziomka"
Jest jeszcze opcja, że w USA są takie dziwne mieszańce
A jest gdzieś podane które projekty zajęły kolejne miejsca???
Ostatnio edytowane przez libra ; 30-03-2012 o 12:39
Głosowałam na poziomki huraaa
A koła zębate na bank zostaną utkane zobaczycieZresztą pomyślałam że Nati mogłoby wrzucić taki wykres procentowy albo choć listę 10 najpopularniejszych wzorów z konkursu
co o tym myślicie?
Ulula - ta poziomka no bosssska mniaaaaam
i takie wlaśnie kolory na tej chuście widzę.
Poziomkowa czerwień z zielenią
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
jakby się odpowiednia liczba zebrała to chyba Nati utkałaby zębatkitylko jak my byśmy doszły do konsensusu w kwestii koloru i składu?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
WIecie co, przy takiej czestotliwosci z jaka Nati wypuszcza chusty to zobaczymy utkane wszystkie te wzory zanim bedzie czas na nowy konkurs za rok![]()
Marcel 3 lata
założyłam wątek zębatkowy![]()
Kama masz rację ! hehe
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Na FB wrzeJa - ponieważ na TBW się nie udzielam, to nie jestem w temacie, ale o ile dobrze zrozumiałam (bo chyba częśc komentarzy została usunięta) to ktoś tu się plagiatu doszukuje
Czy coś wiecie?
Juz chyba rozumiem teraz dlaczego te kwiaty wygladaja jak poziomki i sa z nimi mylone. Bo kolnierzyk przy szypulce jest taki krotki i zebaty jak u poziomki. Moze gdyby byl to porzadny lisciaty "kolnierz" to nie sprawialby wrazenia poziomki
A o co poszlo na FB, bo ciezko sie polapac, bez brakujacych komentarzy - ktos sledzil i moze pokrotce strescic?
Marcel 3 lata