Zawsze i wszędzie było u nas, że autorka utkanego przez nas wzoru dostawała chustę według swojego wzoru gratis.Na ogół autorki się tym nie chwalą publicznie, ale tak było.
Natalia ale trudno zgadywać czytajac regulamin, że tak jest
moze warto napisać to? ze nawet jeśli nie wygramy a nasz wzór zostanie wykorzystany w przyszłosci to się otrzyma gratyfikację?
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 11-01-2012 o 19:07
Tym razem i ja coś wyślęDziś nabazgrałam 2 fajne (imo) męskie wzory, tylko chciałabym je jakoś sensownie zrobić w jakimś programie. Cóż, mam trochę czasu
I jeszcze pokombinuję co więcej
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Dziewczyny, ja to lewa jestem w rysowaniu, ale może któraś z Was się natchnie...
http://udekorujdom.blogspot.com/2011...a-koronka.html
np: Villa Nova Florence![]()
z regulaminu:
Postanowienia końcowe
- Organizator konkursu ma prawo do wyprodukowania chust według projektu, który nie został zwycięzcą w niniejszym konkursie. Autor takiego wzoru otrzyma jeden egzemplarz chusty wyprodukowanej przez NATIBABY wg stworzonego przez siebie projektu.
To może warto do pisać:
"Przekazuję wszelkie* prawa autorskie do zdjęcia projektu firmie NATIBABY Tomasz Zimniewicz dla załączonego projektu w celu umieszczania zdjęć projektu w internecie, a w razie zwycięstwa i otrzymania nagrody przekazuję wszelkie prawa autorskie i zezwalam na swobodne i wyłączne ich wykorzystanie i oświadczam, że są one całkowicie mojego autorstwa."
*Skreślić "wszelkie"
Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 27-01-2012 o 06:21
A to nie było do 15.03?
Nie zdążyłam narysować...
![]()
własnie otworzyłam plik z zapiskami pomysłówale ten czas leeeeci hehe , cóż może za rok?
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala