Dziś nosiłam, chusta jak marzenie - rewelacyjnie się dociąga, węzełek mikroskopijny, ciężaru nie czułam i po raz pierwszy byłam zadowolona z motania tak w stu procentach![]()
Dziś nosiłam, chusta jak marzenie - rewelacyjnie się dociąga, węzełek mikroskopijny, ciężaru nie czułam i po raz pierwszy byłam zadowolona z motania tak w stu procentach![]()
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Moim zdaniem tez super! Bardzo fajnie sie dociaga, latwa w uzyciu, maly wezelekNosilam Hugo jak mial ponad 11kg, nie powala (troche go czulam na ramionach), ale tez sa duzo gorsze! Dla maluszka rewelacja dlatego trzymam na przyszlosc! Moim zdniem nie niszcze sie bardzo, tzn. ma taki meszek, ale nie widac po niej uzycia
No i bardzo szybko schnie - wiec na prawde fajna szmatka
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
a moje dmuchawce leżą i czekają na nowy wkład
doczekać się nie mogę![]()
2 + 7 (2005-2018)
Myślę, że będziesz zadowolona, maluszka to dopiero nie będziesz w niej czułano i myślę, że będzie idealna na gorące dni, bo minimalnie grubsza od hoppka light.
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Ja się właśnie czaję na dmuchawce (pewnie któraś z forumek puszcza w świat na allegro. Ale się zastanawiam, mój malolat to się jednak ciężki zaczyna robić i szmatka nośna ma być
Ma ktoś doświadczenia powyżej 10 kg?
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)
podbiajamMoże ktoś chce sie pozbyć latawców?
![]()
Jak dla mnie to jedna z ładniejszych chust hoppka. Niedawno uciekła mi na straganie, ale może jeszcze kiedyś się na nią załapię![]()
L. 12.2014, Przecinek 06.2017