A ja sie bardzo ciesze na pre-order, bo jaskolki to moj ulubiony wzor zakardowyI jakby znowu byly szaro-czerwone z lnem, to chyba padne
I nie mowie, cieszyla mnie zawsze mysl, ze mam w domu pozadany unikat (szaro-turkusowe), bo nigdy nie udalo mi sie kupic zadnego unikatowego didka. Problem jedynie taki, ze sobie na jaskolkach nie zarobie bo ich w zyciu nie sprzedamZa piekne sa.
I jeszcze a propos odsprzedazy z zyskiem - moje kaszmirowe galazki chce sprzedac dokladnie za tyle, za ile kupilam. Zero chetnych, a przeciez zagraniczne mamy odwiedzaja nasz bazarek.
A. 02.2010, T. 06.2012
A. 02.2010, T. 06.2012
Mam! Mam już moja jaskóły!Przyleciały przed chwilą
Pierwsze wrażenie:Kolor przepiękny: nieciemne bordo, może rzeczywiscie lekko wpadające w malinę, ale bardzo eleganckie i ciepłe. Bałam się trochę tego wrzosu, ale fajnie się splata z czerwonym i w sumie tworzy taki przygaszony, brudnawy róż. Naprawdę ładnie się oba kolory komponują, niekontrastowo i spokojnie.
W macaniu chusta bardzo zbita, gładka, dosyć sztywna (może to za duże słowo...) - szczególnie w porównaniu z kaszmirowym Honsiu czy Gałązkami. W dotyku bardziej mi przypomina mojego starego japana kaszmira - w domu porównam grubość...
Jestem pewna, że nosić będzie jak żyleta, bo to już w ręku widać!
No, fajoska jest!![]()
metis, super!
mój kurier zawsze bardziej po południu przyjeżdża, a ja siedzę dziś jak na szpilkach...
Jeszcze po Stasia muszę lecieć, mam nadzieję, że nie przyjedzie akurat wtedy :/
2 + 7 (2005-2018)
Mój był dzisiaj wyjątkowo późnoJuż sie zaczynałam niepokoić...
![]()
A gdzie zdjęcia ?![]()
foty!!!!
ZDJECIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Marcel 3 lata
zdjecia!
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ostatnio jak w pracy byłam to mój małż robił i wstawił na FB, skad skopiowałam na forum. kiepska wymówka![]()
he he he he, ja juz nic nie dodam![]()
Marcel 3 lata
no własnie
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
no to znaczy, że moje też
no to jak Ty-brzydząca się różu to piszesz, to znaczy, że kolor musi być naprawdę ładnyPierwsze wrażenie:Kolor przepiękny: nieciemne bordo, może rzeczywiscie lekko wpadające w malinę, ale bardzo eleganckie i ciepłe. Bałam się trochę tego wrzosu, ale fajnie się splata z czerwonym i w sumie tworzy taki przygaszony, brudnawy róż. Naprawdę ładnie się oba kolory komponują, niekontrastowo i spokojnie.
już nie mogę się doczekać!!!
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
taniuka, ładny, ładny... Ale wyobraź sobie, że JA, tak bardzo brzydząca się różu, kupiłam kiedyś maruyamę! Sprzedałam ją, bo kompletnie mi nie podeszła jako szmata, ale przyznam, że tamten róż był ładny. I ładnie połączony z innymi kolorkami...
FB siedzi u mnie w tym samym worku, co wszystkie różowe rzeczy świata... Zaglądam tylko do Nati, bo bez rejestrowania...
Ale nie każdy ma przy sobie kabelek...
No dobra, zaraz sprawdzę, może jednak mam...
edit: no niestety, kabelek został w domu... A często go noszę ze sobą...![]()
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 11-01-2012 o 12:19
no nie, no takie napięcie i nic, na bank ktos ma...no niemoze pomocna dlon jakaś...czy to same gbury
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i