Pokaż wyniki od 1 do 20 z 381

Wątek: Jaskolki kaszmirowe "Czerwone wino"

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

hmmm ja to bym chciała jaskółki szaro-turkusowe ( takie jak te - http://chusty.info/forum/showthread.php?t=54707&page=1 ) albo granatowe... Z lnem oczywiście
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    hmmm ja to bym chciała jaskółki szaro-turkusowe ( takie jak te - http://chusty.info/forum/showthread.php?t=54707&page=1 ) albo granatowe... Z lnem oczywiście
    Ja do tych samych wzdycham Od wiosny I granatowe też byłyby ok A z domieszek to len lub jedwab Zamówiłam?

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Mnie juz w sumie obojetne, wazne zeby tlo bylo szare! Bo jak pojada z brazem to ja odpadam

Edit: ale mimo wszystko re-edycja szaro-czerwonych byla by mi bardzo mniaaaaaam
    http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...d.php?t=108817
    Ostatnio edytowane przez Kamila ; 10-01-2012 o 22:08
    Marcel 3 lata

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Mnie juz w sumie obojetne, wazne zeby tlo bylo szare! Bo jak pojada z brazem to ja odpadam

Edit: ale mimo wszystko re-edycja szaro-czerwonych byla by mi bardzo mniaaaaaam
    http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...d.php?t=108817
    Śliczne!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

A ja sie bardzo ciesze na pre-order, bo jaskolki to moj ulubiony wzor zakardowy I jakby znowu byly szaro-czerwone z lnem, to chyba padne

I nie mowie, cieszyla mnie zawsze mysl, ze mam w domu pozadany unikat (szaro-turkusowe), bo nigdy nie udalo mi sie kupic zadnego unikatowego didka. Problem jedynie taki, ze sobie na jaskolkach nie zarobie bo ich w zyciu nie sprzedam Za piekne sa.

I jeszcze a propos odsprzedazy z zyskiem - moje kaszmirowe galazki chce sprzedac dokladnie za tyle, za ile kupilam. Zero chetnych, a przeciez zagraniczne mamy odwiedzaja nasz bazarek.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Problem jedynie taki, ze sobie na jaskolkach nie zarobie bo ich w zyciu nie sprzedam Za piekne sa.

motylki szaro-turkusowe mi nieco rekompensują marzenia o tych Twoich jaskółkach
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta

motylki szaro-turkusowe mi nieco rekompensują marzenia o tych Twoich jaskółkach
    A pamietam jak dzis jak wyszly jednoczesnie chyba z jakimis bezowo-zielonymi? I wszyscy sie na te bezowe rzucii, bo na zdjeciu te szaro-turkusowe wygladaly kiepsko. Ja bylam przekonana, ze to wrzos z turkusem, ale stwierdzilam, ze zaryzykuje. I raz w zyciu mi sie udalo
    A. 02.2010, T. 06.2012

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    A pamietam jak dzis jak wyszly jednoczesnie chyba z jakimis bezowo-zielonymi? I wszyscy sie na te bezowe rzucii, bo na zdjeciu te szaro-turkusowe wygladaly kiepsko. Ja bylam przekonana, ze to wrzos z turkusem, ale stwierdzilam, ze zaryzykuje. I raz w zyciu mi sie udalo
    Ja też to pamiętam Oraz to ile one wisiały-ale o tym akurat chciałabym zapomnieć

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

bez przesady z tym kupowaniem tylko dla zysku - mi się te jaskółkowe gałązki bardzo podobają i dlatego bardzo chciałam i żałowałam merynosów, teraz w końcu dotarło do główki, że za dużo chust jest w domu, a noszenia tyle, co nic... Może przy następnym dziecku.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów