ładne![]()
ładne![]()
Ostatnio edytowane przez buka ; 21-02-2012 o 15:43
Fusia, nie mogę się oprzeć, żeby -w ramach OT- nie zapytać: czemu Cię tak mało ostatnio na forum?
![]()
ech problemy natury duchowej -psyche mi ję sypie a pszychoterapełta u mnie to bez senst-mam jakiś uraz do psychologów i sie przy nich zamykam zupełnie ale to ok i nie na tem temat-w dzeń zajmuje sie dziećmi i staram coś zrobić jakiś obiad czy pranie a noce przepłakuje a jak wchodze na chusty iinfo to mi gożej czuje się beznadziejną mamą a tu same syper mamy i mi gożej;( wogóle to brak mi ludzi mąż tylo praca sen pobawi się z dziećmi zje-niema czasu zeby siaść w dwujkę -i mogła bym tak pisać godzine czemunmi źle ale niechce marudziś i psuć wszystkim nastroju więc ommijam forum zeby nie marudzic wam tu
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 24-02-2012 o 00:48
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Fusiu, Fusiu...
supermamy? przecież my wszystkie tu czas spędzamy, żadna z nas nie ma go więcej niż 24h na dobę...
a te godzinne zachwyty nad zdjęciami chust? polowania? szukania informacji o tej konkretnej chuście? nie wierze że serio piszesz że tu same "supermamy"
a że źle jest - no czasem źle... będzie lepiej jak słonko wyjdzie. trzymaj się.
Jakaś energetyzująca chusta by Ci się przydała![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
OT -po pierwsze
niema sensu wałkować tematu z głupim i słabym człowiekiem który i tak nie potrafi nic zmienić w swoim życiu a jak próbuje to jest tylko gozej(mam na myśli siebie oczywiście)!
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 24-02-2012 o 14:48
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Fusia-powalcz o te zakupy! Takie wyjście z domu jest Ci cholernie potrzebne! Trzymaj się![]()
nosiłam dziś w konopkach. wiązałam na kurtkę, może dlatego było aż tak trudno... ale zawiązane trzymają super. fotek nie cyknęłam dziś
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
pomyłka!
No, teraz lepiej!Nabrały wyrazu...
Nie mogę się oprzeć, zeby nie pochwalić Natkowych sesji!Przepiękne, we wspaniałych miejscach, każda z jakimś pomysłem...!
Zawsze oglądam je z ogromną przyjemnością!
tak, sesja maja bardzo fajne. te kolory sa ok, jutro beda w sklepie jak i braz i fiolet - konopie i bawelna.
ale ja nie lubie tego wzoru. tzn fajny jest, ale na chuscie az trudno go docenic gdy zamotana.
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
no lepiej lepiej, ale i tak czegoś mi tu brakuje...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
konopie!!!aaa...super, czekam na inne wzory z nimi![]()
Kruszynka 2010
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Z tym skladem i w tym czerwonym kolorze nagle ten wzor magicznie zyskal w mych oczach![]()
Marcel 3 lata
Kama czy toi oznacza że dasz się zrobić w balona?
EDIT: właśnie widzę że zaraz popełnię 1000 posta - czas zwijać się z forum![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala