A dokladnie "w odcieniu wina"! Tez bede polowac!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Chyba dopiero bedzie sie dzialo!!!
A poki co ide sobie twarz potraktowac kwasami, zeby sie pieknie w winie prezentowac![]()
a jakieś zdjęcia przynajmniej macie?![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
kurczaki i kurki
jak bedzie tak jak dzis to bedzie mi jeszcze smutniej...winko bym chciala, ale z tym serverem to muszę chyba pogadac
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Aksamitka to się wbijam po weekendzie pomacać Twoje ptaszki![]()
Coach dyplomowany SWPS
O rany, o kolorze czerwonego wina?? WOW!!
No po tych to bede plakac, bo pewnie nie mozliwe, bym upolowala - po dzisiejszej akcji![]()
Marcel 3 lata
Na FB info, zeby sie nie martwic jak ktos nie upolowal ptaszorow dzis...Ciekawe czy bedzie to mialo odzwierciedlenie w rzeczywistosci i starczy dla wiekszej grupy chetnych czy tylko tak mowia "sobie a muzom"...Bo trzeba przyznac, ze nastroje tam dosc malo optymistyczne.
na tbw znowu nagonka na nas ze niby mamy inne ceny niz one...
rety
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 05-01-2012 o 16:19
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
podlinkuj, jestem ciekawa
Aha, te co kupowały i nie miały wystarczającej ilości, wyrzućcie sobie je z koszyka, bo następnym razem pojawią się w nim i zanim się usunie, to już po ptakach, ja dzisiaj tak miałam, wcześniej miałam wrzucone gałązki, nie było na stanie i co i dzisiaj miałam w koszyku z adnotacją, że ich nie ma, więc dzięki temu nie mam i jaskółek.
Swoją drogą - koszyk chyba powinien się czyścić po wylogowaniu.
tez tak raz mialam i przegapilam z tego powodu chustę.
co do ceny to kolejny raz ta sama spiewka po prostu...
uwazam ze po ostatnich podwyzkach ta cena jest prawie taka sama, a jesli idzie o nasze zarobki a zarobki strefy euro/usa...
ps
a apropos poczty polskiej to u nas na forum tez mozna sie dowiedzieć co oni potrafia ....masakra czasami!!!
moja paczka prio! zostala skierowana do gdanska, doplynela do angli gdzie podobno miała miejsce docelowe i dop. tam ktoś sie zreflektował ze cos nie halo...
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 05-01-2012 o 18:03 Powód: ps
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
a najlepsze jest to że jak pisałam tamtego posta w odpowiedzi na ten Celebrianny - nie byłam swiadoma ze jest jakies info na FBtylko strzelilam z tymi czerwonymi by mi mniej smutno bylo a tu prosze !!!
jak zobaczylam watek Kamili to malo sie nie poskładałam ze smiechu ... moze zainwestuje w szklana kule?
Coach dyplomowany SWPS