MartoS śledziłam twój wątek z wypiekami na polikach
sama chciałam poczynić taki krok w poszukiwaniach - ale jest to o wiele trudniejszcze
nie pamiętam komu sprzedałam naszą maru(4.2 lub 4.5) i nawet dokładnej daty nie bardzo pamiętam chyba styczeń 2010...
dla drugiej córki zakupiłam też maru w listopadzie 2011 używaną już przez kilka dziewczyn --> lori,węgielek...
i mam coś przeczucie że to jedna i ta sama
ale byłoby cudnie gdyby się okazało - tu pamiętam komu sprzedałam
Może pomożecie w śledztwie![]()
nigdy nie nosilam w maruyamie, nawet pozyczonej, choc bardzo bym chciala
edit:
MartaS gratuluje odnalezienia
i dodam jeszcze, ze moja moze nienajpierwsza (druga realnie) ale najukochansza chusta sprzedana dawno temu nie wiadomo komu i nie wiadomo kiedy, niedawno trafila z powrotem do mnie.
po obleceniu pol swiata postanowione jest jej przeznaczenie. dla wnukow![]()
Ostatnio edytowane przez węgielek ; 02-01-2012 o 16:56
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja miałam maru od Ciebie- kupiona w marcu 2011 i chyba wiem u kogo nadal jest, chyba
świetny taki sentymentalny wątek. Ja sprzedałam swojego pierwszego storcza na allegro w 2009, to byłoby wyzwanie, żeby go odnaleźć...choć też czasem chodziło mi po głowie
MartaS - gratuluję![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
olmis - dziękuję - a do kogo poleciała?
węgielku masz rację - dopytam lori jeszcze raz od kogo miała - a wtedy tamtej osoby itd...
Po nitce do chusty...muszę sprawdzić oba końce tej chusty,bo mam dziwne przeczucie.![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Podczytuję i jestem pod wrażeniem!
![]()
hehe, widzę ,że kolejna odnaleziona chusta![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012